Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η εξαιρετική σχέση φιλίας και εμπιστοσύνης ανάμεσα σε Κώστα Βλάση και Δημήτρη Δέμο – Η εμβληματική επένδυση και οι νέες θέσεις εργασίας για την Τρίπολη!

Η εξαιρετική σχέση φιλίας και εμπιστοσύνης ανάμεσα σε Κώστα Βλάση και Δημήτρη Δέμο – Η εμβληματική επένδυση και οι νέες θέσεις εργασίας για την Τρίπολη!

Εξαιρετική είναι η σχέση –κι αυτό αποδεικνύεται σε κάθε ευκαιρία- που συνδέει τον Υφυπουργό Εξωτερικών και βουλευτή Αρκαδίας κ. Κώστα Βλάση ε τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της DEMO ΑΒΕΕ κ. Δημήτρη Δέμο.

Δεν πρέπει να λησμονούμε ότι η DEMO σχεδιάζει τη μεγαλύτερη επένδυση που έχει γίνει εδώ και πάρα πολλά χρόνια στην Τρίπολη, με την κατασκευή εργοστασίου στη Βιομηχανική Περιοχή της πόλης.

Ο Κώστας Βλάσης ήταν εκείνος ο οποίος προσέγγισε και έπεισε να γίνει αυτή η επένδυση στην Τρίπολη και τη συμβολή του αυτή έχει αναγνωρίσει και η οικογένεια του κ. Δέμου που έχει καταγωγή από την Πρωτεύουσα της Αρκαδίας.

Η εμβληματική αυτή επένδυση αναμένεται να δημιουργήσει σημαντικό αριθμό νέων θέσεων εργασίας και θα δώσει την ευκαιρία σε μεγάλο αριθμό συμπολιτών μας να εργαστεί σε μία υγιή και διαρκώς αναπτυσσόμενη εταιρεία.

Αυτό είναι και το κύριο μέλημα του Υφυπουργού Εξωτερικών κ. Κώστα Βλάση, ο οποίος «βλέπει» την ανάπτυξη της Αρκαδίας, μέσα από την προσέλκυση ιδιωτικών επενδύσεων που θα «ανοίξουν» καλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας.

Η άριστη και στενή σχέση φιλίας και εμπιστοσύνης ανάμεσα σε Κώστα Βλάση και Δημήτρη Δέμο επαναεπιβεβαιώθηκε και στην πρόσκληση του Υφυπουργού να παραστεί ο κ. Δέμος στη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό με επενδυτές, το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας στην Τρίπολη.

Κείμενο | www.kalimera-arkadia.gr 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...