Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

ΚΤΕΛ Αρκαδίας | Οι επόμενες εκδρομές!

ΚΤΕΛ Αρκαδίας | Οι επόμενες εκδρομές!

   Από το Γραφείο Γενικού Τουρισμού Arcadian Tours της ΚΤΕΛ Νομού Αρκαδίας Α.Ε. ανακοινώνεται ότι συνεχίζονται οι κρατήσεις θέσεων για τις 15 έως και τις 17 Οκτωβρίου 2021 της Τριήμερης εκδρομής για το Καρπενήσι, το Μεγάλο Χωριό, την Παναγία την Προυσιώτισσα και τον Γοργοπόταμο, καθώς και για την Μονοήμερη εκδρομή στην Αράχωβα, που έχει προγραμματισθεί για τις 31 Οκτωβρίου 2021.

  Σύμφωνα με το Πρόγραμμα οι εκδρομές έχουν ως εξής:

ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ – ΜΕΓΑΛΟ ΧΩΡΙΟ - Ι.Μ. ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΠΡΟΥΣΙΩΤΙΣΣΑΣ -  ΓΟΡΓΟΠΟΤΑΜΟΣ 15-17/10/2021.

   Την Παρασκευή 15/10/2021 θα γίνει η αναχώρηση από την Πλατεία Κολοκοτρώνη στις 14:30 μ.μ. και θα ακολουθήσουμε την διαδρομή από Πάτρα και Αγρίνιο για να φτάσουμε στο Καρπενήσι μια πόλη ιστορική με εξαιρετικές φυσικές ομορφιές, όπου θα γίνει και η παραλαβή των δωματίων σε κεντρικό ξενοδοχείο. Ένα ξενοδοχείο για μια άψογη διαμονή και φιλοξενία. Το απόγευμα θα περπατήσουμε στη κεντρική πλατεία της πόλης με τον μεγάλο πλάτανο και τη βρύση και θα γευτούμε τα εκλεκτά εδέσματα στις γύρω ταβέρνες.

  

   Το Σάββατο τώρα 16/10/2021: Μετά το πρωινό αναχωρούμε για το ξακουστό και θρυλικό μοναστήρι της Παναγίας Τατάρνης, ένα μικρό περιβόλι της Παναγίας που βρίσκεται σε μια γλώσσα ξηράς στην μεγάλη τεχνητή λίμνη των Κρεμαστών. Μετά το προσκύνημα μας θα αναχωρήσουμε για γειτονικά χωριά για καφέ και φαγητό και στη συνέχεια θα επιστρέψουμε στο Καρπενήσι.

- Βράδυ ελεύθερο.

  

   Τέλος την Κυριακή17/10/2021: Μετά το πρωινό αναχωρούμε για το ιστορικό και ακουστό μοναστήρι της Αρχόντισσας της Ρούμελης, της Παναγίας της Προυσιώτισσας.  Ακολουθώντας μια κλασική και υπέροχη διαδρομή, πλάι στον ποταμό Καρπενησιώτη φτάνουμε σε ένα μοναστήρι περιτριγυρισμένο από απότομους και άγριους βράχους που προκαλούν δέος και μόνο που τους ατενίζεις. Μετά το προσκύνημα συνεχίζουμε για το Μεγάλο Χωριό. Ένα χωριό χτισμένο αμφιθεατρικά στους πρόποδες του όρους Καλιακούδα.    Στη συνέχεια θα ακολουθήσουμε την διαδρομή για Γοργοπόταμο και θα επιστρέψουμε στην Τρίπολη.

   Η τιμή συμμετοχής είναι στα 90 Ευρώ με προκαταβολή για κρατήσεις θέσεων τα 40 Ευρώ.

   Στην Τιμή περιλαμβάνεται:

   1) Το Λεωφορείο Τρίπολη – Καρπενήσι – Τρίπολη.

   2) Το κλιματιζόμενο ξενοδοχείο στο Καρπενήσι.

----/---

ΑΡΑΧΩΒΑ 31/10/2021

  Την Κυριακή31/10/2021: Θα γίνει η αναχώρηση από την Πλατεία Κολοκοτρώνη στις 07:00 π.μ.  και μέσω της Εθνικής Οδού Τρίπολης – Κορίνθου – Λαμίας φτάνουμε στην κοσμοπολίτικη Αράχωβα. Έναν δημοφιλή χειμερινό προορισμό καθώς πρόκειται για έναν πολύ όμορφο και παραδοσιακό οικισμό, χτισμένο αμφιθεατρικά στις νότιες πλαγιές του Παρνασσού. Εκεί θα καθίσουμε για καφέ και φαγητό και θα θαυμάσουμε τις ομορφιές του οικισμού. Στη συνέχεια θα ξεκινήσουμε μια διαδρομή, όπου θα περάσουμε από όμορφα μέρη όπως την Ιτέα, το Γαλαξίδι και θα καταλήξουμε στη Ναύπακτο. Πρόκειται για μια πόλη της Ελλάδας που επέζησε 30 αι. μέσα από μια πολυτάραχη ιστορία, η οποία αποτυπώνεται στα διάσπαρτα μνημεία της. Χτισμένη στους πρόποδες της Πίνδου απολαμβάνει την αγκαλιά του Κάστρου της που τα τείχη του κατηφορίζουν μέχρι τον Κορινθιακό κόλπο. Μια γραφική πόλη με γειτονιές ζεστές και φιλόξενους κατοίκους. Ένας ιστορικός τόπος που υποδέχεται τους επισκέπτες του χειμώνα καλοκαίρι στα ορεινά του μέρη με τα πυκνά δάση και τα παραδοσιακά χωριουδάκια και στις παραλίες του με τα κρυστάλλινα νερά. Εκεί θα κάνουμε στάση για καφέ και το βράδυ θα επιστρέψουμε στην Τρίπολη μέσω της Εθνικής Οδού Πατρών – Κορίνθου.

 Η τιμή συμμετοχής είναι στα 25,00 € και Περιλαμβάνει:

   1) Το Λεωφορείο Τρίπολη – Αράχωβα –  Τρίπολη.

  -  Επίσης  από την Arcadian Tours έχουν προγραμματισθεί και 2 εκδρομικές δράσεις για τις 12 με 14/11/2021 στην Θεσσαλονίκη, τα Λουτρά Πόζαρ και την Ιερά Μονή Σουρωτής. Και για τις 10 με 12/12/2021 στα Τρίκαλα (Μύλος Ξωτικών), το Περτούλι, την Καλαμπάκα και τα Μετέωρα.

   Για πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων στα τηλέφωνα : 2710 223 614, 2710 222 560, 6988 010000. & στο www.arcadiantours.gr.

   Σημείωση:

  1. Τόσο από την ΚΤΕΛ Ν. Αρκαδίας Α.Ε. όσο και από την Arcadian Tours γίνεται γνωστό προς τους (ανεμβολίαστους) επιβάτες – ταξιδιώτες και τους εκδρομείς οτι τηρούνται κατά γράμμα όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα μεταφοράς - προς και από τους προορισμούς τους - όπως έχει ανακοινωθεί από τις Υγειονομικές Υπηρεσίες του Κράτους.

Οι επιβάτες θα πρέπει να έχουν μαζί τους είτε πιστοποιητικό εμβολιασμού, είτε πιστοποιητικό νόσησης, είτε εργαστηριακό rapid test 48 ωρών πριν το ταξίδι, είτε μοριακό (PCR) 72 ωρών πριν το ταξίδι. Οι ανήλικοι ηλικίας 12 ετών και άνω που δεν είναι πλήρως εμβολιασμένοι πρέπει να διαθέτουν εργαστηριακό rapid test 48 ωρών ενώ οι ανήλικοι από 4 έως 11 ετών θα πρέπει να διαθέτουν self test 24 ωρών.

Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική σε όλους τους χώρους. 

  1. Συνεχίζεται η έκδοση ηλεκτρονικού εισιτηρίου για την λεωφορειακή διαδρομή Τρίπολη – Αθήνα – Τρίπολη μέσω της ιστοσελίδας www.ktelarkadias.gr όπου εκεί οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται για όλα τα δρομολόγια που εκτελούνται την περίοδο αυτή.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...