Menu
RSS
Παρασκευή, 11/09/2026
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
kalimera728

Κανέλλος: "Άλλη μια πρωτοτυπία του Δήμου Μεγαλόπολης. Θα χρησιμοποιήσει τη Δημοτική αστυνομία για να λύσει το πρόβλημα με τις κλοπές στα χωριά"!

Κανέλλος: "Άλλη μια πρωτοτυπία του Δήμου Μεγαλόπολης. Θα χρησιμοποιήσει τη Δημοτική αστυνομία για να λύσει το πρόβλημα με τις κλοπές στα χωριά"!
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ΝΟΜΟΘΕΤΕΙ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΝΕΕΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.
Άλλη μια πρωτοτυπία του Δήμου Μεγαλόπολης.
Θα χρησιμοποιήσει τη Δημοτική αστυνομία για να λύσει το πρόβλημα με τις κλοπές στα χωριά.!!!.
Αυτή η άποψη διατυπώθηκε από το Δήμαρχο στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και προβάλλεται έντονα σαν μια προοπτική λύσης του προβλήματος από τοπικά μέσα.
Αγνοώντας πλήρως το πλαίσιο δράσης της Δημοτικής αστυνομίας ο Κύριος Δήμαρχος ανέφερε ότι σύντομα τελειώνει η εκπαίδευση των προσληφθέντων και στη συνέχεια θα στέλνονται για περιπολίες στα χωριά!!!.
Κύριε Δήμαρχε, καλό θα είναι να ενημερώνεστε για τις αρμοδιότητες και τις υποχρεώσεις ομάδων και ατόμων που εργάζονται για το Δήμο και μετά να διατυπώνετε άποψη στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Να σας θυμίσω, ότι πριν δύο χρόνια πάλι στο Δημοτικό Συμβούλιο, ανακοινώσατε ότι θα δώσετε χρήματα στους συλλόγους των χωριών, για να βάλουν κάμερες στα χωριά τους,χωρίς κάν να έχετε εξετάσει εάν αυτό μπορεί να εφαρμοστεί!!.
Μοναδικός στόχος σας η δημιουργία εντυπώσεων και η προβολή της"καλής σας θέλησης" ,άσχετα με το εάν αυτό δεν μπορεί να προχωρήσει .
Σας είπαμε τότε ότι αυτό δεν είναι δυνατόν να γίνει γιατί δεν δικαιολογείται μια τέτοια δαπάνη και παράλληλα υπάρχει και νομικό πρόβλημα ,κάτι που το διαπιστώσατε αργότερα.
Παρόλα αυτά πουλήσετε εκδούλευση στους συλλόγους και δημιουργήσατε και θέμα στα τοπικά μέσα, για τη λύση που δήθεν δώσατε.
Ο Δήμαρχος δεν νομοθετεί, οφείλει όμως να γνωρίζει τι ισχύει πριν διατυπώσει άποψη στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Το πρόβλημα με τις κλοπές, είναι σημαντικό και πρέπει να δούμε πως μπορεί να λυθεί και όχι να λέμε ότι θέλουμε, για να μεταθέσουμε την αντιμετώπισή του στο μέλλον.
Και για να τελειώνουμε Κύριε Δήμαρχε :
Η Δημοτική Αστυνομία έχει συγκεκριμένο πλαίσιο δράσης που καθορίζεται απο τους νόμους .
Και αυτούς τους κανόνες οφείλετε να εφαρμόζετε.
Οτιδήποτε άλλο είναι πρόσχημα για να αποφύγετε να αντιμετωπίσετε ένα πρόβλημα μεταθέτοντας τη λύση του στο μέλον.
Δεν νομοθετεί ο Δήμαρχος κύριε Μιχόπουλε.
Εφαρμόζει τους νόμους.
Εφαρμόστε τους λοιπόν.
ΚΑΝΕΛΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...