Menu
RSS
Πέμπτη, 18/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ο Δήμος Τρίπολης στα εγκαίνια της Έκθεσης «Ήρωες από Μετάλλο» του Νίκου Φλώρου (εικόνες)

Ο Δήμος Τρίπολης στα εγκαίνια της Έκθεσης «Ήρωες από Μετάλλο» του Νίκου Φλώρου (εικόνες)

Η έκθεση «Ήρωες από Μετάλλο» του συμπατριώτη μας Γλύπτη, Νίκου Φλώρου, εγκαινιάστηκε την Κυριακή (19/9/2021), στον χώρο της Συλλογής Ελληνικών Ενδυμασιών «Βικτωρία Γ. Καρέλια» του Λυκείου των Ελληνίδων Καλαμάτας.

Στην τελετή των εγκαινίων, τον Δήμο Τρίπολης εκπροσώπησε η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, κυρία Ελένη Καρούντζου, η οποία συνεχάρη τον κ. Φλώρο για την εξαιρετική έκθεσή του.

Ο Νίκος Φλώρος παρουσίασε ένα προς ένα τα επετειακά έργα της έκθεσης, η οποία θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι τις 31 Οκτωβρίου 2021. 

Σε δήλωσή της, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Τρίπολης, σημείωσε: «Ο Δήμος Τρίπολης στηρίζει τον Πολιτισμό και κάθε πρωτοβουλία συμβολής του στην ανάδειξη της Ιστορίας του τόπου μας. Υπό αυτή την έννοια, εκφράζουμε την υπερηφάνεια μας για την έκθεση του συμπατριώτη μας, καλλιτέχνη, Νίκου Φλώρου, ο οποίος θυμίζουμε ότι αποτελεί στενό συνεργάτη (ως άμισθος σύμβουλος) του Δημάρχου Τρίπολης κ. Κώστα Τζιούμη.

Απευθύνουμε κάλεσμα προς κάθε Πελοποννήσιο, προς κάθε Έλληνα, να παραστεί στις επετειακές εκδηλώσεις τις οποίες έχουμε προγραμματίσει για την Άλωση της Τριπολιτσάς και οι οποίες θα κορυφωθούν την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου, με την παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, κυρίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου».

7 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου 2021 19:15 Σύνδεσμος σχολίου

    18:20 Μην σου πω πού σε γράφω και σένα κι αυτή. Μια απλή διαπίστωση έκανα για μερικούς σαν και σένα, γιατί εγώ τουλάχιστον έχω και πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθώ από το να κάθομαι και να γράφω σχόλια στα σάιτ για την Καρούντζου και την κάθε Καρούντζου. Γι' αυτό το έγραψα το σχόλιο. Μάλλον εσύ δυσκολεύεσαι να καταλάβεις. Όσο για τον πήχυ που λες, βάλτον στον ***** σου. Αυτό το κατάλαβες;

  • Μίζερος
    Μίζερος Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου 2021 18:20 Σύνδεσμος σχολίου

    10:25 Είναι η αλήθεια πως παρακολουθώ την προσφορά της στον πολιτισμό της πόλης και έχω εντυπωσιαστεί. Κουφαθεί . μπορώ να σου πω. Αυτός είναι ο πήχυς σου. Σε καταλαβαίνω.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου 2021 10:25 Σύνδεσμος σχολίου

    Το μυαλό σας στην Καρούντζου μερικοί, από το πρωί μέχρι το βράδυ. Δεν ασχολείστε με τίποτε άλλο. Ούτε καν με τη μίζερη και αδιάφορη ζωή σας

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου 2021 10:06 Σύνδεσμος σχολίου

    23.20 Εγώ δεν μίλησα για καμία Καρούντζου. Μια απορία μου εξέφρασα. Ούτε εγώ, ούτε εσύ, ούτε κανένας δεν μπορεί να γνωρίζει γιατί ο Φλώρος έκανε την έκθεση αυτή στην Καλαμάτα και όχι στην Τρίπολη. Και πολύ "τρέχετε" τόσο εσύ, όσο κι ο 23:28. Ο Φλώρος είναι στενός συνεργάτης και άμισθος σύμβουλος του Τζιούμη. Το γνωρίζετε αυτό; Αυτό από μόνο του λέει πολλά. Παρεμπιπτόντως, έχετε καμία ιδέα τι εστί Βικτωρία Καρέλια; Για ρωτήστε να μάθετε

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου 2021 23:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Η έκθεση αυτή έγινε στην Καλαμάτα διότι η Τρίπολη είναι... στο επίκεντρο του εορτασμού των 200 ετών.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου 2021 23:20 Σύνδεσμος σχολίου

    21:58@ Απ την Καρούτζου περίμενες να κάνει τέτοια εκδήλωση; Στην Τρίπολη βρήκε χορωδίες να κάνουν την επέτειο της23ης, Αυτό έκανε και φέτος.... Όλη η υπαρξη της πολης για το 21 είναι οι χορωδίες.....

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου 2021 21:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Και γιατί δεν μπορούσε ας πούμε να την κάνει στην Τρίπολη την έκθεση;

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...