Εκδήλωση «Υπάρχουμε γιατί Υπήρξαν» στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο
O Πατριωτικός Όμιλος Απογόνων Αγωνιστών του 1821 και Ιστορικών Γενών της Ελλάδος διοργανώνει εκδήλωση με τίτλο: «Υπάρχουμε γιατί Υπήρξαν», στο πλαίσιο των εορτασμών για την 205η επέτειο της Άλωσης της Τριπολιτσάς, την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2026 και ώρα 20.00, στο Μαλλιαροπούλειο Δημοτικό Θέατρο Τρίπολης.
Πρόκειται για μια ξεχωριστή ημέρα, αφιερωμένη στη μνήμη των Αγωνιστών του 1821 και στην ανάδειξη των αξιών, των ιδανικών και των στόχων του Ομίλου.
Κύριος σκοπός της εκδηλώσεως είναι να γνωρίσουν οι πολίτες της Τρίπολης, και ιδίως οι νέοι, τους πρωταγωνιστές του Αγώνα, γνωστούς και λιγότερο γνωστούς, μέσα από τις αφηγήσεις των απογόνων τους και υπό το πρίσμα των αρετών τους, των δυσκολιών που αντιμετώπισαν και των συναισθημάτων που βίωσαν.
Σχετικά Άρθρα
- Τεγεατικός Σύνδεσμος | 300 € ανά οικογένεια για την εγγραφή και φοίτηση κάθε παιδιού στον Παιδικό Σταθμό Αλέας
- Ξεκινούν οι Ακαδημίες Ποδοσφαίρου της ΑΕΚ Τρίπολης
- Δήμος Μεγαλόπολης | «Πράσινο φως» από τη Δημοτική Επιτροπή για αναπλάσεις πρασίνου και αποκατάσταση ζημιών από τις πλημμύρες
- Καλλιμάρμαρο | Η Χορωδία Τρίπολης στη Μεγάλη Συναυλία του Ερυθρού Σταυρού
- YK Yiannis Kouros Tripolis Run | Λειτουργία Registration – Κέντρου Εγγραφών






