Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Επιτροπή Αγώνα για το Αθήναιο: "Δεν μπορεί περιφερειακή σύμβουλος, να είναι εισηγήτρια και να την «αδειάζει» η ίδια η παράταξή της, ψηφίζοντας αντίθετα"

Επιτροπή Αγώνα για το Αθήναιο: "Δεν μπορεί περιφερειακή σύμβουλος, να είναι εισηγήτρια και να την «αδειάζει» η ίδια η παράταξή της, ψηφίζοντας αντίθετα"

(ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)

Χαριστική βολή για την μονάδα στο Αθήναιο η απόφαση του ΠεΣυ Πελοποννήσου

Με μεγάλη θλίψη παρακολουθήσαμε την συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου στις 6 Οκτωβρίου, αναφορικά με το θέμα της μονάδας επεξεργασίας ζωικών υποπροϊόντων στην ΤΚ Αθηναίου Δ.Τρίπολης.

Από αυτά που συζητήθηκαν και από την απόφαση που ελήφθη διαπιστώσαμε την υποκρισία, τα ψέματα, τις συναλλαγές μεταξύ των παρατάξεων, τα φτωχά επιχειρήματα, την απουσία θάρρους στην έκφραση της γνώμης τους, την αλαζονεία της περιφερειακής αρχής και γενικότερα την υποβάθμιση του οργάνου, ως ανώτατου συλλογικού οργάνου της Περιφέρειας.

Φάνηκε ξεκάθαρα ότι η περιφερειακή αρχή Νίκα είναι πειθήνιο όργανο της Κυβέρνησης και λειτουργεί κατόπιν εντολών.

Στη συνεδρίαση αυτή, οι μάσκες έπεσαν, ο καθένας ας αναλάβει πλέον τις ευθύνες του. Η αλήθεια αποκαλύφθηκε και έγινε αντιληπτό τι πρεσβεύει η κάθε παράταξη και ο κάθε σύμβουλος.

Δεν μπορεί περιφερειακή σύμβουλος της Αντιπολίτευσης, να είναι εισηγήτρια του θέματος και να την «αδειάζει» η ίδια η παράταξή της, ψηφίζοντας αντίθετα. Ας πουν ξεκάθαρα τι συμβαίνει.

Όταν πήρε δε το λόγο ο Περιφερειάρχης , δημιουργήθηκε τέτοια σύγχυση, που ως κάτοικοι της ενδιαφερόμενης περιοχής, δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε ποια είναι η θέση της περιφερειακής αρχής. Θέλει ή δε θέλει τη μονάδα; Οι πράξεις τους πάντως είναι ενάντια στα συμφέροντα των κατοίκων της περιοχής.

Τα Ελληνικά μας είναι πάρα πολύ καλά και μπορούμε να αντιληφθούμε τις προτάσεις εκείνες που οδηγούν σε αδιέξοδο και δεν λύνουν οριστικά ρο πρόβλημα μας.

Η Βαβέλ STOP!!!

Δυστυχώς απουσιάζει το πολιτικό θάρρος. Το εξ αρχής βροντερό ΟΧΙ για την ρυπογόνο μονάδα , που έχει ένα ιδιαίτερα βεβαρημένο περιβαλλοντικά παρελθόν στα Λεχαινά Ηλείας.

Κάποιοι άλλοι που ήθελαν ξεχωριστή επιτροπή αγώνα, δικές τους συγκεντρώσεις, το μόνο που κατάφεραν ήταν να προκαλέσουν πρόβλημα στο χωριό και να διχάσουν τους κατοίκους, υποσχόμενοι πως με τον δικό τους αγώνα θα βγούμε νικητές.

Ο επίλογος γράφτηκε στο προχθεσινό συμβούλιο, με την ψήφο τους, η οποία δόθηκε στην πρόταση που ψηφίστηκε και είναι ίδια με αυτή του Περιφερειάρχη κ.Νίκα. Πού είναι οι αντιδράσεις για την σύμπραξη της παράταξής τους  με την παράταξη Νίκα. Είναι για γέλια και για κλάματα αυτή η κατάληξη.

Οι κάτοικοι της περιοχής, μετά τις τελευταίες εξελίξεις, είμαστε υποχρεωμένοι να αγωνιστούμε με οποιονδήποτε τρόπο και μέσο, μέχρι να καταφέρουμε να μην λειτουργήσει η εν λόγω μονάδα.

Ο αγώνας μας θα είναι συνεχής, δυναμικός, με επιχειρήματα για την προστασία του περιβάλλοντος, της ζωής μας, των περιουσιών μας και της ιστορίας της περιοχής μας.

Επιτροπή Αγώνα Κατοίκων ΔΕ Βαλτετσίου

12 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 10 Οκτωβρίου 2021 14:13 Σύνδεσμος σχολίου

    Η ντινα τα καταφερε της πηρανε 3 συμβουλους και καλυψε το ισοζυγιο με 2 μεταγραφες μια απο την παραταξη του νικα και μια απο τη παραταξη του δεδε μαγκια της φιλε αφου βρηκε προσφορο εδαφος

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 09 Οκτωβρίου 2021 14:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Η Ντίνα κατάφερε να ξεσκεπάσει την κοροϊδία απέναντι στους κατοίκους! Νίκας και Γόντικας παρεούλα άλλη μια φορά! Μπράβο στην Τζένη Δημητρακοπόυλου! Δεν ξεπουλήθηκε και υπεράσπισε την Αρκαδία μας

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 09 Οκτωβρίου 2021 14:26 Σύνδεσμος σχολίου

    ΚΥΡΊΑΡΧΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΝΙΚΟΛΑΚΟΥ- ΑΥΤΟ ΕΙΝΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ- Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΓΟΝΤΙΚΑΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ
    +

  • ΤΟ  ΜΑΤΙ  ΤΗΣ  ΓΑΤΑΣ
    ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΗΣ ΓΑΤΑΣ Σάββατο, 09 Οκτωβρίου 2021 11:01 Σύνδεσμος σχολίου

    H TZENH ΨΗΦΙΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΑΤΟΥΛΗ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΨΗΦΙΣΕ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΔΗΣΗ ? ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΣΥΜΠΛΕΟΥΝ !!!!! ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΤΗΝ ΠΕΠΟΝΟΦΛΟΥΔΑ ???

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 09 Οκτωβρίου 2021 10:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Οι κατοικοι πρεπει να ειναι ευχαριστημενοι γιατι η αποφαση που παρθηκε ειναι με το μερος τους. Ολοι καταδικασαν την εγκατασταση του βρωμοεργοστασιου στην περιοχη τους. Αλλα να μην τσιμπανε στο σανο που τους σερβιρουν καποιοι γιατι οσοι ειδαμε τη συνεδριαση μολις ειδαν καποιοι της γνωστης παραταξης οτι περναει ομοφωνα η μη εγκατασταση της μοναδας τορπιλησαν την αποφαση θετοντας ζητημα ανακλησης της αδειας. Γνωριζουν ολοι οτι ανακληση αποφασης διοικητικης γινεται μονον με ενδικα μεσα. Την πονηρια του Γοντικα να βαλει στο παιχνιδι και τους κυβερνητικους τους Νικα δεν την καταλαβαν. Μονον οι τατουληδες που δεν θελανε ομοφωνη αποφαση καταλαβανε τη ντριπλα του Νικολα και ετσι κατεβασανε αντιπροταση που ξερανε εκ των προτερων οτι δεν θα περασει αφου δεν ειχε τα κουκια. Η δε αδαης εισηγητρια της αντιπολιτευσης ειδε το τυρακι αλλα δεν ειδε τη φακα. Παντως ετσι και αλλιως εχουνε πολλη πλακα σε εκεινο το ρημαδι το περιφερειακο. ειναι ολοι τους για τα μπαζα ενα ματσο απο παπαρολογους

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 09 Οκτωβρίου 2021 10:14 Σύνδεσμος σχολίου

    ΜΑΓΚΙΑ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑΣ ΕΒΑΛΕ ΤΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΕΣΠΑΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΔΕΔΕ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΓΟΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΤΖΕΝΗ ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΠΙΑΝΕΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 09 Οκτωβρίου 2021 10:07 Σύνδεσμος σχολίου

    η εισηγητρια της αντιπολυτευσης ποτε δεν ειπε στην τοποθετηση της να γινει ανακληση της αποφασης. μολις ομως η παραταξη της Ντινας ειπε θελουμε ανακληση τοτε αλλαξε αποψη και η εισηγητρια και αφου ειχε ψηφισει πρωτα η παραταξη της . να λεμε τα πραγματα οπως εγιναν

  • BILL
    BILL Σάββατο, 09 Οκτωβρίου 2021 08:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Γόντικας και Γούργαρης ΣΤΑΘΕΡΟΙ στις θέσεις τους !!!
    ΑΛΛΟΙ πάνε πέρα δώθε ...

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 09 Οκτωβρίου 2021 02:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο κοινός νους άλλα είδε. Κατετέθη μια κοινή πρόταση από τις παρατάξεις με την οποία συμφώνησε και ο Νίκας, αρκεί να έβγαιναν κάποια ακραία σημεία. Αφού έγινε διαβούλευση, συμφώνησαν όλοι, προκειμένου να υπάρξει μία κοινή στάση στο ΠΕΣΥ. Αυτό φυσικά δεν μπορούσε να το ανεχθεί ο τέως, ο οποίος, ως συνήθως δυναμίτισε στο τέλος το κλίμα, καταθέτοντας στο και πέντε μιαν άλλη δική του, πιο εξτρεμιστική πρόταση!... Καλά τού έκαναν Δέδες και Γόντικας και τον αγνόησαν. Χρειάζεται επιτέλους και μια σοβαρότητα εκεί μέσα!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 09 Οκτωβρίου 2021 00:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Γούργαρης του ΚΚΕ στον Δήμο δεν μιλάει για τον Γοντικα του ΚΚΕ στην περιφέρεια που ψήφισε την προταση Νικα

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 08 Οκτωβρίου 2021 21:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Γοντικας και Δεδες χεράκι χεράκι με το Νίκα
    Έτσι κάνουν συνέχεια ο ένας κόβει οι άλλοι ράβουν
    Τι τους συνδέει? Αν καταλάβει ο κόσμος θα τους πάρει με τις πετρες

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 08 Οκτωβρίου 2021 20:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Και ο Γόντικας σύμπραξη με τον Νίκα... δεν είναι η πρώτη φορά βέβαια... κατά τα άλλα μέλη του ΚΚΕ είναι στην έτερη επιτροπή αγώνα και εναντιώνονται στη μονάδα.. ποιος κοροϊδεύει ποιον..

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...