Menu
RSS
Πέμπτη, 21/10/2021
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
Κέντρο Ξένων Γλωσσών Δαμιανού
komis490 1972018

Ρουμελιώτης: «Κύριε Νίκα έχετε πολύ χαμηλό πολιτικό ύψος για να υψώσετε μπόι και να κρίνετε τους μεγάλους πολιτικούς της Αρκαδίας»

Ρουμελιώτης: «Κύριε Νίκα έχετε πολύ χαμηλό πολιτικό ύψος για να υψώσετε μπόι και να κρίνετε τους μεγάλους πολιτικούς της Αρκαδίας»

                                     

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

9.10.2021

Στην προηγούμενη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου και συγκεκριμένα στη συζήτηση του θέματος για την εγκατάσταση εργοστασίου ζωοτροφών στο Αθήναιο για ακόμη μια φορά αποκαλύφθηκε ο εμπαιγμός του κ.Νίκα απέναντι στους Αρκάδες.

Η Περιφερειακή Αρχή ενώ έχει ήδη υπογράψει την άδεια λειτουργίας και εγκατάστασης του εργοστασίου ζωοτροφών «ψήφισε» μαζί με τον κ.Γόντικα όπως συνηθίζει άλλωστε, τη δήθεν απομάκρυνση του.

Τα μέλη της παράταξης του κ.Νίκα αρνήθηκαν να ψηφίσουν την ανάκληση της απόφασης όπως πρότεινε η παράταξη της «Νέας Πελοποννήσου», έτσι ώστε να μην υπάρχει νόμιμη άδεια για τη λειτουργία του εργοστάσιου, αγνοώντας εντελώς την αγωνία των κατοίκων της περιοχής οι οποίοι παρευρέθηκαν στο Περιφερειακό Συμβούλιο για να εκφράσουν την έντονη διαμαρτυρία τους.

Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τα καθήκοντα του ο κ.Περιφερειάρχης δεν έκρυψε την αντιπάθεια του απέναντι στους Αρκάδες και στην Αρκαδία.

Συνεχίζει να προσβάλλει το σύνολο των Αρκάδων πολιτικών, αφού παρουσιάζει την Αρκαδία ως μία υποανάπτυκτη περιοχή, όπου ήρθε ο ίδιος ως «Μεσσίας» να τη σώσει!

Ίσως εκδικείται την Αρκαδία επειδή η συντριπτική της πλειοψηφία ψήφισε την παράταξη του Πέτρου Τατούλη και γι’αυτό το λόγο προκλητικά καθυστερεί την ολοκλήρωση των έργων που είχαν ενταχθεί από την προηγούμενη Περιφερειακή Αρχή και παράλληλα απεντάσσει σημαντικά έργα, όπου με προκλητικό πολιτικό θράσος δηλώνει ότι δεν είναι απαραίτητα.

Ολιγωρεί και χλευάζει τα πανηγύρια στα χωριά μας, απαξιώντας τη μεγάλη προσπάθεια των κατοίκων τους να τα διατηρήσουν ζωντανά. Τα πανηγύρια για την Αρκαδία και κυρίως για τα ορεινά χωριά της κ.Νίκα, αποτελούν σημαντικές πολιτιστικές εκδηλώσεις ανάδειξης των εθίμων μας, της κουλτούρας μας και των προϊόντων μας.

Επιτομή της προσβολής άλλωστε αποτελεί η περιφρόνηση σας απέναντι στη μεγάλη καταστροφή που υπέστη η Γορτυνία από τις πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές, όταν χαλαρά και χαμογελώντας την ώρα που οι πυρκαγιές κατέστρεφαν το βιός τους, είπατε στους κατοίκους «λεφτά έχομεν»!

Κύριε Νίκα έχετε πολύ χαμηλό πολιτικό ύψος για να υψώσετε μπόι και να κρίνετε τους μεγάλους πολιτικούς της Αρκαδίας.

Φαντάζομαι να γνωρίζετε ότι η φράση «το λόμπι των Αρκάδων» ερμηνεύεται ως η συσπείρωση των δυνάμεων των Αρκάδων πολιτικών, ανεξαρτήτως κομμάτων, για το καλό του τόπου μας.

Κύριοι της Περιφερειακής Αρχής σας επαναλαμβάνω αυτό που σας είπα και στο Περιφερειακό Συμβούλιο «Κάτω τα χέρια από την Αρκαδία»!

Ο Περιφερειακός Σύμβουλος της Π.Ε. Αρκαδίας

 

Γιώργος Ρουμελιώτης

 

4 σχόλια

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 10 Οκτωβρίου 2021 14:16 Σύνδεσμος σχολίου

  Κακια !!! Τώρα το έγραψε μονος του ή το ετοίμασε για σερβιρισμα το γραφειο τυπου του Τατ

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 10 Οκτωβρίου 2021 07:13 Σύνδεσμος σχολίου

  Του έκανες τα μούτρα κρέας τώρα εσύ. Δεν χαμπαριάζει τίποτα αυτός (εννοώ ο .ΙΑΝΟΣ), είναι σκληρόπετσος, σατράπης, χωρίς καμία ευαισθησία, βρήκε και κάποιους ψυχοπαθείς Εφιάλτες ομοίους του (μερικούς τους κληρονόμησε από τον Τ...) και ήρθε και έδεσε.. και άρχισε η επιχείρηση μανιώδους καταδίωξης για κάθε τι αρκαδικό (έμψυχο και άψυχο).

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 09 Οκτωβρίου 2021 18:53 Σύνδεσμος σχολίου

  Ανέβα σε καμιά μπουλντόζα να βγάλεις φωτογραφίες από εργάκια...

 • ΜΑΥΡΗ ΓΑΤΑ
  ΜΑΥΡΗ ΓΑΤΑ Σάββατο, 09 Οκτωβρίου 2021 17:18 Σύνδεσμος σχολίου

  Mπράβο Γεώργαρε.....Η Αρκαδία δεν σηκώνει Καλαματιανές μαγκιές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...