Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Κώστας Τζιούμης: "Η έκθεση του Νίκου Φλώρου μάς γεμίζει υπερηφάνεια" (εικόνες)

Κώστας Τζιούμης: "Η έκθεση του Νίκου Φλώρου μάς γεμίζει υπερηφάνεια" (εικόνες)

Την έκθεση «Ήρωες από Μετάλλο», του συμπατριώτη μας Γλύπτη, Νίκου Φλώρου, επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, το Σάββατο (9/10/2021), στον χώρο της Συλλογής Ελληνικών Ενδυμασιών «Βικτωρία Γ. Καρέλια» του Λυκείου των Ελληνίδων Καλαμάτας.

Ο Νίκος Φλώρος παρουσίασε στον Δήμαρχο Τρίπολης, ένα προς ένα τα επετειακά έργα της έκθεσης, η οποία θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι τις 31 Οκτωβρίου 2021. 

Σε ανάρτησή του, ο κ. Κώστας Τζιούμης, αναφέρει: "Μετά από πολλές επιτυχημένες εκθέσεις, ο συμπατριώτης μας, ο διάσημος γλύπτης, Νίκος Φλώρος, εκθέτει ξανά τα έργα του «Ήρωες από Μέταλλο» στην Ελλάδα, στο πλαίσιο του εορτασμού των 200 χρόνων από την ελληνική επανάσταση, στο Μουσείο Ελληνικών Ενδυμασιών «Βικτωρία Γ. Καρέλια». Ιδιαίτερη τιμή να μας ξεναγήσει στην έκθεση, που μας γέμισε υπερηφάνεια."
 

3 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 10 Οκτωβρίου 2021 14:28 Σύνδεσμος σχολίου

    ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΠΑΡΑΡΑΣ ΤΡΩΜΑΖΕΙ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ.ΟΥΑΟΥ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΜΙΣΘΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΘΑ ΣΑΣ ΘΥΜΗΣΩ ΟΤΙ ΑΜΙΣΘΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΑΧΑΛΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΔΑΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΩΣΗ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΣΕΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΡΙΠΟΛΗ 2021. ΜΗΠΩΣ ΤΟΝ ΕΙΔΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΣΤΩ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ?

  • Αντώνης Παπαγεωργίου
    Αντώνης Παπαγεωργίου Κυριακή, 10 Οκτωβρίου 2021 11:42 Σύνδεσμος σχολίου

    22.28 Tι λες βρε νούμερο εκεί πέρα; Αφού ο Φλώρος έχει οριστεί από το Τζιούμη άμισθος σύμβουλος του δήμου Τρίπολης σε θέματα πολιτισμού, λες να μην ήξερε ο Τζιούμης ποιός είναι και τον έβαλε τυχαία σ' αυτή τη θέση; Εσύ δηλαδή τον ήξερες από πριν τον Φλώρο και το έργο του, αν δεν τα διάβαζες από το ίντερνετ; Τσάμπα ανώνυμοι μάγκες όλοι σας

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 09 Οκτωβρίου 2021 22:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Έστω και τώρα ανακάλυψες το ταλέντο του πατριώτη μας,Ποτέ δεν είναι αργά.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...