Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ο νέος Πρόεδρος του ΦΟΤ Παναγιώτης Παπαντωνίου στη ΔΡΤ 91,5

Ο νέος Πρόεδρος του ΦΟΤ Παναγιώτης Παπαντωνίου στη ΔΡΤ 91,5

Στη ΔΡΤ91,5 και την εκπομπή “Δύο …στις Δύο” με την Ντόρα Παπαϊωάννου και την Ελένη Τράκα, φιλοξενήθηκε ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος του Φιλοτεχνικού Ομίλου Τρίπολης, γιατρός κ. Παναγιώτης Παπαντωνίου.

Ο κ. Παπαντωνίου αφού έκανε μια σύντομη ιστορική αναδρομή στην πορεία τις σημαντικές στιγμές και  δράσεις του Φιλοτεχνικού Ομίλου, εξήρε το αξιοθαύμαστο έργο και την προσφορά των προηγούμενων διοικήσεων και προέδρων και ενημέρωσε για τις εκδηλώσεις που έχουν ήδη προγραμματιστεί για το αμέσως επόμενο διάστημα.

Επιπλέον, αναλαμβάνοντας τα νέα του καθήκοντα εξέφρασε την επιθυμία, την πρόθεση και την ελπίδα να συνεχιστεί η άριστη συνεργασία και πορεία ακολουθώντας το έργο των προκατόχων του .

Επίσης, εξέφρασε την ικανοποίηση του για την συμμετοχή των νέων στα εργαστήρια δημιουργικής απασχόλησης του Ομίλου αλλά και την ανταπόκριση του κόσμου σε κάθε πολιτιστική , καλλιτεχνική και κοινωνική του δράση  ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην εγγραφή όλο και περισσότερων νέων μελών .

Ο Πρόεδρος του Φιλοτεχνικού Ομίλου Τρίπολης τόνισε ότι δεν τίθεται από πλευράς διοίκησης του Ομίλου θέμα μεταστέγασης από το Κτίριο Τσιχριτζή -εφόσον βέβαια δεν ζητηθεί από τον Δήμο ο οποίος τους έχει παραχωρήσει το εν λόγω κτίριο- παρά το γεγονός ότι δεν καλύπτει τις ανάγκες χώρου όλων των εκδηλώσεων και δεδομένης της οικονομικής κατάστασης του Ομίλου που στηρίζεται κυρίως από χορηγίες.

Τέλος ο κ. Παπαντωνίου αναφέρθηκε στην καλή συνεργασία και την σχέση  εμπιστοσύνης μεταξύ των μελών του Ομίλου αλλά και στην στήριξη του Δήμου Τρίπολης και άλλων φορέων, στοιχεία απαραίτητα για την αποτελεσματικότητα της πολιτιστικής και όχι μόνο δράσης του Ομίλου.

Ακούστε αναλυτικά την συνέντευξη του Προέδρου του Φιλοτεχνικού Ομίλου Τρίπολης:

Ντόρα Παπαϊωάννου - www.drt915.gr 

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...