Menu
RSS
Τετάρτη, 08/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Με την Arcadian Tours 3ήμερη εκδρομή στη Λάρισα – Τρίκαλα – Περτούλι – Καλαμπάκα & Μετέωρα

Με την Arcadian Tours 3ήμερη εκδρομή στη Λάρισα – Τρίκαλα – Περτούλι – Καλαμπάκα & Μετέωρα

 

   Από το Γραφείο Γενικού Τουρισμού Arcadian Tours της ΚΤΕΛ Ν. Αρκαδίας Α.Ε. ανακοινώνεται ότι έχει προγραμματισθεί Τριήμερη εκδρομή από τις 10 έως τις 12 Δεκεμβρίου 2021 για την Λάρισα (Πάρκο των Ευχών), τα Τρίκαλα (Μύλος των Ξωτικών), το Περτούλι, την Καλαμπάκα και τα Μετέωρα.  Ενώ συνεχίζονται οι κρατήσεις θέσεων και για για τις 17 έως 19/12/2021 της 3ήμερης για τα Ιωάννινα – Μέτσοβο & Ζαγοροχώρια

  Σύμφωνα με το Πρόγραμμα της εκδρομής έχει ως εξής:

   Την Παρασκευή 10/12/2021: Θα γίνει η αναχώρηση από την Πλατεία Κολοκοτρώνη στην Τρίπολη στις 14:00 μ.μ., και μέσω Ε.Ο. Τρίπολης – Αθήνας – Λαμίας και με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ φτάνουμε στη ΛΑΡΙΣΑ, μία από τις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας και πρωτεύουσα της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας και βρίσκεται στο κέντρο του ανατολικού τμήματος της Θεσσαλίας. Πρόκειται για μια σύγχρονη και μοντέρνα πόλη με μεγάλες δεσπόζουσες πλατείες, όμορφα πάρκα, ιστορικά και αρχαιολογικά μνημεία και άλλα πολιτιστικά κέντρα. Αφού φτάσουμε εκεί θα τακτοποιηθούμε σε κεντρικό ξενοδοχείο και στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για το Πάρκο των Ευχών. Με έκταση 64 στρέμματα και χριστουγεννιάτικες δραστηριότητες σε όλη την έκτασή του, το Πάρκο των Ευχών ανοίγει τις πύλες του τα φετινά Χριστούγεννα για να υποδεχθεί μικρούς και μεγάλους.

   Το Σάββατο 11/12/2021: Μετά το πρωινό θα ξεκινήσουμε για τα μαγευτικά Τρίκαλα. Στην διαδρομή θα περάσουμε από τα υπέροχα ορεινά παραδοσιακά χωριά. Μέσα από πυκνή βλάστηση και καταπράσινα λιβάδια καταλήγουμε στα ΤΡΙΚΑΛΑ, όπου θα επισκεφθούμε το μεγαλύτερο και εντυπωσιακότερο Χριστουγεννιάτικο Θεματικό Πάρκο της Ελλάδας, τον Μύλο των Ξωτικών για να παρακολουθήσουμε τις δωρεάν χριστουγεννιάτικες δράσεις. Το μεσημέρι θα ακολουθήσουμε μια όμορφη διαδρομή, όπου θα επισκεφτούμε το ορεινό χωριό που βρίσκεται μέσα στα έλατα, την Ελάτη, το παραμυθένιο και όμορφο χωριό Περτούλι, που αποτελεί το πιο δημοφιλές ορεινό και τουριστικό κέντρο του Νομού Τρικάλων και το Νεραϊδοχώρι. Σε ένα από αυτά τα χωριά θα καθίσουμε για φαγητό και το απόγευμα θα επιστρέψουμε στα Τρίκαλα, όπου θα επισκεφτούμε και πάλι το Μύλο των Ξωτικών. Βράδυ ελεύθερο στη Λάρισα.

   Την Κυριακή 12/12/2021: Μετά το πρωινό αναχωρούμε για τα ΜΕΤΕΩΡΑ. Ένα μαγευτικό μέρος, γεμάτο ιστορία στις κορυφές του οποίου ζουν μοναχοί και καλόγριες στα φημισμένα μοναστήρια. Μετά την επίσκεψή μας θα καθίσουμε στην Καλαμπάκα για καφέ και θα επιστρέψουμε το βράδυ στην Τρίπολη.

   Η Τιμή συμμετοχής είναι: 110 € με προκαταβολή για κρατήσεις θέσεων: 50 € και περιλαμβάνει:

  1. Την μετακίνηση με το λεωφορείο: Τρίπολη – Λάρισα – Τρίκαλα – Περτούλι – Καλαμπάκα – Μετέωρα – Τρίπολη
  2. Το κλιματιζόμενο ξενοδοχείο με πρωινό.

 

{-Οι επιβάτες στο Λεωφορείο θα πρέπει να έχουν μαζί τους είτε πιστοποιητικό εμβολιασμού, είτε πιστοποιητικό νόσησης, είτε εργαστηριακό rapid test 48 ωρών πριν το ταξίδι, είτε μοριακό (PCR) 72 ωρών πριν το ταξίδι. Οι ανήλικοι ηλικίας 4 ετών έως 17 ετών που δεν είναι πλήρως εμβολιασμένοι θα πρέπει να διαθέτουν self test 24 ωρών. Καθώς και η χρήση - για όλους - της υποχρεωτικής μάσκας.}

Πληροφορίες και για κρατήσεις θέσεων:  2710 223 614 - 2710 222 560 & 6988 010000

Γραφείο Τύπου – ΜΜΕ – Προβολής - Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων της   ΚΤΕΛ Ν. Αρκαδίας Α.Ε.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...