Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Εγκαινιάστηκε η έκθεση του Γιάννη Πετσέλη στην Τρίπολη (vd)

Εγκαινιάστηκε η έκθεση του Γιάννη Πετσέλη στην Τρίπολη (vd)

Εγκαινιάστηκε στην αίθουσα του ΚΑΠΗ στην πλατεία Βαλτετσίου η έκθεση “Ταξίδι στην εξέλιξη των συσκευών Τηλεπικοινωνίας Ήχου και Εικόνας”.

Την έκθεση παρουσίασε ο Ηλεκτρονικός – Ραδιοηλεκτρολόγος, συνταξιούχος του ΟΤΕ, κ. Γιάννης Πετσέλης, σε συνεργασία με το Νομικό Πρόσωπο του δήμου Τρίπολη και τον Πρόεδρο κ. Ηλία Κούρο.

Οι συσκευές που εκτίθενται προέρχονται από την πλούσια, προσωπική συλλογή του Γιάννη Πετσέλη και περιλαμβάνουν ακόμα και το πρώτο ραδιόφωνο που χρησιμοποιούσε ο πατέρας του, η αφορμή για να ξεκινήσει αυτό το πάθος του με τη συλλογή συσκευών, ήταν οι πρώτες συσκευές που χρησιμοποιούνταν στο σπίτι του.

Η ξεχωριστή αυτή έκθεση, η οποία θα διαρκέσει μέχρι τις 10 Φεβρουαρίου και περιλαμβάνει αντικείμενα και αρχειακό υλικό, όπως τηλεφωνικές συσκευές, ραδιόφωνα, κασετόφωνα, τηλεγραφήματα, τηλεφωνικούς καταλόγους και πολλά άλλα σπάνια αντικείμενα.

Η έκθεση θα λειτουργεί από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή 10:00-13:00 και 18:00-21:00 και το σαββατοκύριακο 11:00-14:00 και 18:00-21:00, ενώ κατά τη διάρκειά της θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα για τη διασπορά του κορωνοϊού.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...