Κώστας Τζιούμης: «Ανακαινίζουμε το σκοπευτήριο, στοχεύουμε σε πανελλήνιους αγώνες» (vd)

Το δημοτικό σκοπευτήριο της Τρίπολης επισκέφθηκε την Παρασκευή (25/2/2022) ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, ο οποίος υπογράμμισε ότι ιδρυτής του υπήρξε ο αείμνηστος Τάσος Σεχιώτης, ως τότε Δήμαρχος της πόλης.
Σε δηλώσεις του, ο κ. Τζιούμης σημείωσε: «Παραδίδουμε στους συμπολίτες μας την ανακαινισμένη αίθουσα η οποία έγινε πλέον λειτουργική, σε συνεργασία με το ΝΠΔΔ και την εθελοντική προσπάθεια ανθρώπων του αθλήματος.»
Ο Δήμαρχος κάλεσε τη νεολαία της πόλης να ασχοληθεί με το άθλημα μέσα από τους σκοπευτικούς συλλόγους και προσέθεσε ότι «επιπλέον προχωρούν εργασίες ώστε το σκοπευτήριο να είναι σε θέση να αναλάβει τη διοργάνωση πανελληνίων αγώνων.
Δεσμευόμαστε ότι θα ολοκληρωθούν οι εργασίες για να είναι το σκοπευτήριο πλήρες και λειτουργικό».
Για μια ξεχωριστή ημέρα για το σκοπευτήριο μίλησε ο Προέδρος του ΝΠΔΔ Δήμου Τρίπολης κ. Ηλίας Κούρος. «Αυτή η αίθουσα ήταν ανενεργή για πολλά χρόνια, είναι ένα στολίδι που δημιουργήθηκε μέσα από την προσωπική εργασία του συλλόγου του κ. Παράσχου και τη δική μας συνδρομή. Αυτή η αίθουσα ανακαινίστηκε με πολύ κόπο και με ελάχιστα χρήματα».
Ο κ. Ηλίας Ψιμούλης είπε ότι έγινε το πρώτο βήμα και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι ο Δήμος Τρίπολης θα συνεχίσει να ενισχύσει αυτή την προσπάθεια. «Θέλουμε να φέρουμε τη νεολαία της πόλης να γνωρίσει το χώρο και το άθλημα και το συγκεκριμένο σκοπευτήριο να γνωρίσει την αίγλη που του αξίζει. Θα γίνει από το Νομικό Πρόσωπο μία εκστρατεία στα σχολεία της πόλης προς αυτή την κατεύθυνση».
Ο κ. Τάκης Παράσχος είπε ότι «ήταν ένας ανενεργός χώρος και με μια πρωτοβουλία της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης και τη στήριξη του Δήμου, αλλά και του ΝΠΔΔ έγιναν οι απαραίτητες εργασίες. «Υπάρχει ένα οργανωμένο σκοπευτήριο για τους πέντε σκοπευτικούς συλλόγους της πόλης και μπορούν να αθληθούν όλες οι ηλικίες από 8 ετών και άνω. Η συνεργασία με τον Δήμο Τρίπολης και το Νομικό Πρόσωπο ήταν εξαιρετική».
7 σχόλια
-
Ο πρόεδρος συλλόγου πού έδωσε αγώνα μαζί με τον Λαγό για την νομιμοποίηση του σκοπευτηρίου και να πάψει να είναι αχουρι,ήταν ο αείμνηστος Θανάσης Σταματόπουλος.
-
Ο Σεχιωτης δέσμευσε τον χώρο.
Η ΓΓΑ εφτιαξε το σκοπευτήριο Ολυμπιακών προδιαγραφών.
Το 1998 το έδωσε η ΓΓΑ στο Δήμο Τρίπολης.
Η νομιμοποίηση (προσαρμογή) έγινε μαζί με τα αντίστοιχα υποχρεωτικά έργα την δεύτερη τετραετία του Κοτσανη με πρόεδρο τον δικό σου Γιώργο Λαγό.
Εάν δεν ήταν αυτός τώρα θα ήταν κλειστό καί ας το έβαψε ο Παράσχος.
Έτσι για την αποκατάσταση τής αλήθειας. -
@21:52, 23:32 Άρα δηλαδή λες να σχοληθούν αποκλειστικά και μόνο με τα σχολεία κι όλα τα άλλα είναι σπατάλη χρημάτων και να πά' να γ@@@θούν ε; Ότι ο αθλητισμός σε όλες του τις μορφές δεν είναι διέξοδος για τη νεολαία έτσι; Ωραίος είσαι εσύ ρε. Πού σε βρήκαμε; Δεν μου λες, υπάρχουν κι άλλοι καμμένοι σαν και σένα; Σταματήστε ρε σεις να πίνετε ληγμένα. Αφού σας πειράζουν δεν το βλέπετε;
-
Πολύ χαϊδεύμα στον πρόεδρο Τρίπολης που έχει εκλεγεί με τον Σμυρνιώτη φαίνεται να κάνει ο Δήμαρχος. Λέτε να κατέβει υποψήφιος με τον Τζιούμη?
-
Δεν πειράζεται καμία ρέγγα στο κόσμο που πεινάει, αντί γι λεφτά που πετιούνται από εδώ και αό εκεί???
-
Κ.Τζιουμη η νεολαία δεν χρειάζεται σκοπευτήριο και αγώνες! Αγώνες δίνουν κάθε μέρα ο καθένας με διαφορετικό τρόπο! Η νεολαία από την πιο μικρή έως την πιο μεγάλη ηλικία χρειάζονται σωστές και κατάλληλες δομές στα σχολεία όλων των βαθμίδων. Έχετε περάσει εσείς και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος μια βόλτα μέσα ή έξω από αυτά να δείτε πως είναι οι σχολικές δομές? Κτίρια χωρίς θέρμανση ..νηπιαγωγεία και παιδικοί σταθμοί με αυλές και παιχνίδια που είναι ακατάλληλα για αυτα τα παιδάκια και παντού υπάρχει ο κίνδυνος να χτυπήσουν! Δώστε λίγη από την προσοχή σας εκεί! ΟΧΙ άλλη σπατάλη χρημάτων και χρόνου! ΟΧΙ αλλά στραβά μάτια!
-
Τον Βασίλη Κανελλόπουλο που έχει δώσει την ζωή στο σκοπευτήριο που τον κρύψετε ρε παιδιά