Menu
RSS
Παρασκευή, 03/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αντιπυρικές ζώνες σε χωριά του Βαλτετσίου | Τζιούμης: «Προχωρήσαμε σε μια μεγάλη παρέμβαση για την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος» (vd)

Αντιπυρικές ζώνες σε χωριά του Βαλτετσίου | Τζιούμης: «Προχωρήσαμε σε μια μεγάλη παρέμβαση για την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος» (vd)

Μια μεγάλη παρέμβαση του Δήμου Τρίπολης, που εξελίχθηκε το τελευταίο δίμηνο, ολοκληρώθηκε στη Δημοτική Ενότητα Βαλτετσίου. Πρόκειται για διάνοιξη παλιών δασικών δρόμων και παλιών αντιπυρικών ζωνών, σε σημεία που η τελευταία χρονικά παρέμβαση είχε γίνει πριν από 15-20 χρόνια.

Από το χωριό Κεραστάρι, ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης τόνισε ότι παρέμβαση έγινε με μηχανήματα και προσωπικό του Δήμου, ευχαριστώντας τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Γιώργο Οικονομόπουλο, τον Προϊστάμενο του Τμήματος Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας κ. Αντώνη Μητρόπουλο και όλο το τεχνικό προσωπικό του Δήμου.

Ειδικότερα, διανοίχθηκαν αντιπυρικές ζώνες μήκους περίπου 30 χιλιομέτρων στα όρια των χωριών Ασεάς, Αραχαμιτών και Κερασταρίου, που βρίσκονται σε μία πυρόπληκτη περιοχή του Δήμου Τρίπολης.

«Έγινε μια μεγάλη παρέμβαση για να δοθεί η δυνατότητα ώστε να υπάρχει εύκολη πρόσβαση πυροσβεστικών οχημάτων και οχημάτων πολιτικής προστασίας. Η παρέμβαση αυτή θα συνεχιστεί και σε άλλα σημεία του δήμου μας. Ήταν κάτι που είχε να γίνει πάνω από 15 χρονιά και σκοπός είναι να προστατευθεί το φυσικό περιβάλλον της περιοχής μας» υπογράμμισε σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης.

5 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2022 09:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Η πιο ωραία φωτογραφία Best της χρονιας είναι οι γραμμές που "φτιάξανε" απέξω από το Παναρκαδικό Νοσοκομείο, για θέση πάρκινγκ. Στέκονται απέναντι και κοιτάζονται ο ALEX με το Δήμαρχο. Μιλάμε για top σκηνοθεσία

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2022 07:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Τσιουμπρή και μόνο Τσιουμπρή δαγκωτό για την ενότητα Βαλτετσίου ρε γαμώτο.

  • Anonymos
    Anonymos Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2022 01:30 Σύνδεσμος σχολίου

    ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΟΚΥΠΤΟΥΝ ΣΤΟΥΣ @@@@ ΤΟΥ ΤΖΙΟΥΜΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΑΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΕΥΛΟΓΟΥΝ ΤΑ ΓΕΝΝΙΑ ΤΟΥΣ.ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΝ...ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ.... ΣΑΝ ΔΕ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΜΕ ΜΙΑ ΚΑΜΕΡΑ ... ΚΟΝΤΟΣ ΨΑΛΜΟΣ ΟΜΩΣ

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 29 Μαρτίου 2022 22:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν υπάρχει θέμα αυτή την φορά διότι ακούγεται πως ο Χρηστάρας θα ειναι υποψήφιος δημοτικος σύμβουλος με τον Τζιούμη στην ενότητα Βαλτετσιου.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 29 Μαρτίου 2022 21:37 Σύνδεσμος σχολίου

    Τον Τσιουμπρή τον ρώτησες θα αρπάξεις και συ καμιά μήνυση σας=ν τον πρώην δήμαρχο της περιοχής και υποψήφιό σου.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...