Menu
RSS
Τρίτη, 07/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Πανελλήνιος Διαγωνισμός Συγγραφής και Ερμηνείας Πρωτότυπου Μονολόγου | Στον ημιτελικό έργο του Παναγιώτη Πιτερού

Πανελλήνιος Διαγωνισμός Συγγραφής και Ερμηνείας Πρωτότυπου Μονολόγου | Στον ημιτελικό έργο του Παναγιώτη Πιτερού
Το Σάββατο, 9 Απριλίου, πραγματοποιήθηκε στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο της Τρίπολης η προκριματική φάση του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Συγγραφής και Ερμηνείας Πρωτότυπου Μονολόγου επί σκηνής διάρκειας έως 15 λεπτών, για το Ν. Αρκαδίας, που διοργάνωσε η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, της Περιφέρειας Αττικής και της Unesco, με την υποστήριξη του θεατρικού τμήματος Τέχνης Πολιτεία-Λόφος Κολωνού και πολλών Δήμων ανά την Ελλάδα, μεταξύ αυτών και του Δήμου Τρίπολης.
Στο διαγωνισμό συμμετείχε ο Παναγιώτης Πιτερός με το έργο «Ως πότε;». Το έργο ερμήνευσε με μοναδικό τρόπο το μέλος της Θεατρικής Ομάδας Τρίπολης κ. Νεκταρία Αλειφεροπούλου.

Ο κ. Πιτερός σημείωσε: "Γευτήκαμε τη χαρά και είχαμε την τύχη ο μονόλογος που παρουσιάσαμε να είναι η επιλογή της κριτικής επιτροπής και να προκριθεί στον ημιτελικό που θα διεξαχθεί μετά το Πάσχα στην Αθήνα.

Ο μονόλογος που έγραψα πραγματεύεται την εσωτερική διαμάχη των γυναικών που υφίστανται ενδοοικογενειακή βία.
Οφείλω να συγχαρώ τη φίλη Κατερίνα Σιάμπου για τον πολύ όμορφο και συγκινητικό μονόλογο με τον οποίο διαγωνιζόταν καθώς και τον κ.Θεόδωρο Αρτόπουλο για την εξαιρετική ερμηνεία του.
Επίσης να συγχαρώ την κυρία Αντιόπη – Ζωή Μαργιά για το δικό της μονόλογο τον οποίο τον ερμήνευσε η ίδια καταπληκτικά.
Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φίλους Θεόδωρο Τσάμη και Άρη Καμβύση για την υποστήριξή τους στον ήχο και το φωτισμό."

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...