Menu
RSS
Πέμπτη, 02/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Κανελλόπουλος από το Κορύθιο: «Κάνουμε αντιπλημμυρικά έργα που δεν είχαν γίνει ποτέ στο παρελθόν» (vd)

Κανελλόπουλος  από το Κορύθιο: «Κάνουμε αντιπλημμυρικά έργα που δεν είχαν γίνει ποτέ στο παρελθόν» (vd)

Σε εξέλιξη βρίσκονται αντιπλημμυρικά έργα από τον Δήμο Τρίπολης στην περιοχή της Δημοτικής Ενότητας Κορυθίου.
Από το χωριό Παρθένι, ο Αντιδήμαρχος Υποδομών κ. Αλέξανδρος Κανελλόπουλος τόνισε ότι το έργο δημοπρατήθηκε πέρυσι και συνεχίζεται φέτος και αφορά τις δημοτικές ενότητες Τεγέας, Κορυθίου και Μαντινείας.
«Στην Τεγέα, έχει ολοκληρωθεί σχεδόν στο σύνολό του, ενώ συνεχίζεται ο καθαρισμός στην καταβόθρα του Παρθενίου, όπου εδώ καταλήγουν όλα τα νερά από τον Δολιανίτη και τον Σαρανταπόταμο.
Γίνεται μία δουλειά, που δεν είχε γίνει ποτέ, δεν είχε καθαριστεί ποτέ η καταβόθρα σε τέτοιες έκταση. Ελπίζουμε ότι το αποτέλεσμα θα είναι πολύ καλό σε ενδεχόμενες μεγάλες βροχοπτώσεις.
Θα συνεχίσουμε και στην ενότητα Μαντινείας, όταν βελτιωθεί ο καιρός και ελπίζουμε μέσα στο καλοκαίρι να έχουμε ολοκληρώσει αυτή την εργολαβία.»

partheni 2partheni 5

23 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 30 Απριλίου 2022 22:00 Σύνδεσμος σχολίου

    @16:02 Τι έκανε ο Παυλής; Ολοκλήρωσε έργα; Μπουαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα! Νά'σαι καλά ρε συ. Μας διασκέδασες και σήμερα. Μιλάμε κόντεψα να κατουρηθώ από τα γέλια. Ακόμα και οι δικοί του θα γελάνε μέχρι δακρύων μ' αυτό που έγραψες. Ρε μαλ@@@ς σοβαρά τώρα, τι πίνετε;

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 30 Απριλίου 2022 19:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Για πείτε μας ρε άχεηστοι ένα μόνο έργα που είχατε δημοπρατήσει και αφήσει να υλοποιήσει ο Τζιούμης. Κανένα, γιαυτό και το 7% στις εκλογές γιατί το υπόλοιπο 7% ήταν του ΣΥΡΙΖΑ.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 30 Απριλίου 2022 18:55 Σύνδεσμος σχολίου

    16.02; Το ποιό σύντομο ανέκδοτο: έργο ολοκλήρωσε ο Παυλής. Ο Τζιούμης ήδη έχει εντάξει περισσότερα έργα από τον Παυλή και έχει ολοκληρώσει δεκάδες πλ Συνοικισμού, πεζοδρόμια, ασφαλτοστρώσεις , γήπεδο Κανδήλας Γήπεδο Βλαχέρνας,ενεργειακή αναβάθμιση σχολείου Τεγέας και Λεβιδίου αντιπλημμυρικά , Σπτσεροπούλου κλπ και μέχρι τις εκλογές τελειώνουν κι άλλα πολλά θα χορτάσετε να βλέπετε εγκαίνια από εδώ και πέρα παιδάκια. Τόσα έργα δεν θα έχει κάνει σε μια τετραετία κανένας δήμαρχος στην Τρίπολη

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 30 Απριλίου 2022 18:52 Σύνδεσμος σχολίου

    @22:14 Πού το είδες το κοστούμι βρε μπετόστοκε; Ένα λινό σακάκι φοράει, ένα λευκό πουκάμισο κι ένα τζιν. Και στην τελική θα σου ζητήσει την άδεια ο καθένας τι θα φορέσει και πώς θα ντυθεί; Τράβα εσύ να σιδερώσεις την τσάκιση στη φουστανέλα σου που τσαλακώθηκε μπουρτζόβλαχε και μετά βουρ για άρμεγμα τις προβατίνες. Μαρς

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 30 Απριλίου 2022 16:02 Σύνδεσμος σχολίου

    11:11 Εσείς να δούμε σε ποιά λαγούμια θα κρυφτείτε το 2023 που είσαστε ανίκανοι τρία χρόνια να τελειώσετε έστω και ένα έργο. Αλλά ξέχασα μας έχετε τρελλάνει στις αναρτήσεις και τις φωτογραφίες. Όσο για τον Παυλή αυτός τουλάχιστον ολοκλήρωσε εμπρόθεσμα όλα τα έργα που βρήκε σε εξέλιξη και όλο και κάποια σας άφησε τουλάχιστον ενταγμένα σε προγράμματα ή και δημοπρατημένα.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 30 Απριλίου 2022 15:53 Σύνδεσμος σχολίου

    12.32 πέντε χρόνια ο Παυλής δεν δημοπράτησε ούτε ένα έργο ( όχι να το υλοποιήσει έστω να το δημοπρατήσει), εδώ δεν έκλεισε μία γούβα. Γιαυτό λέμε Παυλή και κλαίμε γιατί ήταν η πιο χαμένη πενταετία στο Δήμο.
    Ενώ ο Τζιούμης εντάσσει και υλοποιεί δεκάδες έργα. Τώρα 2-3 νούμερα είστε εκεί στη Μεταμόρφωση που όχι δεν σας υπολογίζει κανένας αλλά ούτε καν σας μιλάνε.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 30 Απριλίου 2022 13:04 Σύνδεσμος σχολίου

    Τον Κωσκωτά τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Κορυθίου δεν βλεπω στις φωτός Αλέκο. Τι εγινε τον έγραψες κανονικά;

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 30 Απριλίου 2022 12:37 Σύνδεσμος σχολίου

    00:11 Βρε καραγκιοζάκι υπαλληλάκο, τα έργα δεν είναι κανενός Παυλή και κανενός Τζιούμη, αλλά των δημοτών. ΌΛων εμάς μας δηλαδή. Δεν τα αγόρασε βρε μπετόστοκοι ο Παυλής για να είναι δικά του και να τα έχει οικειοποιηθεί. Υποχρέωσή του ήταν στο κάτω-κάτω να τα υπογράψει και προς τιμήν του επόμενου δημάρχου όποιος και να ήταν (ο Τζιούμης εν προκειμένω, σας χαλάει βέβαια αυτό κάποιους αλλά ξιδάκι) που τα υλοποιεί για να μείνουν ες αεί στον δήμο και στους δημότες του, βρε ηλίθια κατασκευάσματα. Κι όσο για τη σφαλιάρα και τους κόκκινους σβέρκους, μην λες μεγάλα λόγια γιατί θα τρέχεις να κρυφτείς στις εκλογές. Εδώ έισαι κι εδώ είμαι

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 30 Απριλίου 2022 12:32 Σύνδεσμος σχολίου

    ΠΑΥΛΗ ΘΑ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΑΙΤΕ
    ΤΑ ΒΡΗΚΑΤΕ ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΚΑΙ ΖΗΤΑΤΕ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.
    ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 30 Απριλίου 2022 12:29 Σύνδεσμος σχολίου

    11:32 Μην εκφράζεις από τώρα δημόσια τους φόβους σου. Όσο για το 2028 ο Τζιούμης θα είναι μια παλιά κακή ανάμνηση για όσους ακόμα θα τον θυμούνται.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 30 Απριλίου 2022 11:32 Σύνδεσμος σχολίου

    00.11 από ποιον θα χάσει ο Τζιούμης από το Σμυρνιωτάκο; Γιατί κανένας άλλος δεν τολμάει να κατέβει στις εκλογές. Οπότε υπομονή μέχρι το 2028 και βλέπουμε !!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 30 Απριλίου 2022 11:15 Σύνδεσμος σχολίου

    00.11 για πες μας πότε έγινε η δημοπράτηση του έργου ρε καραφλομπέκατσο; Που σας έκαναν και ενστάσεις. Από το 2016 δεν κάνατε απολύτως τίποτε και παραλίγο να χαθούν και τα χρήματα.
    Έχετε το θράσος να μιλάτε κιόλας ! Ξεφτίλες

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 30 Απριλίου 2022 11:11 Σύνδεσμος σχολίου

    00.11 αυτά σα έλεγε ο ... και τα πιστεύατε 2-3 ηλίθιοι που είχατε απομείνει. Οι πολίτες δεν τα πίστεψαν και σας έστειλαν στα λαγούμια σας. Για πες μας πότε έγινε η δημοπράτηση , είναι στη διαύγεια μπορείς να το δεις και άσε το παραμύθι με τις ενστάσεις!! Αρχίζεις να πιστεύεις και τα ψέματά σου ! Αυτό να το δεις με κανένα γιατρό. Χα χα χα

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 30 Απριλίου 2022 09:31 Σύνδεσμος σχολίου

    @20:46 Τι "τίνους" βρε βλάχοοοοοοοοο; Τράβα στη στάνη σου που κατέβηκες στην πόλη για να πεις την εξυπνάδα σου ταγάρι. Τίνους είσαι συ; Καράβλαχεεεεεεεεε

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 30 Απριλίου 2022 09:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Το 2013 καθαρίστηκε ο Γαρεάτης σε όλο το μήκος του εντός του Κορυθίου σε μηδέν χρόνο χωρίς κανένα κόστος για τον Δήμο - ανταποδοτικά από τον ΔΕΣΦΑ για την διέλευση του αγωγού Φυσικού αερίου - αλλά τώρα όλα γίνονται "για πρώτη φορά" μετά βέβαια καμιά δεκαριά και βάλε παρατάσεις.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 30 Απριλίου 2022 00:24 Σύνδεσμος σχολίου

    ρε τον Αλέκο που έχει και άποψη που αν δεν ηταν κυρία καρούντζου ( και όχι μόνο) να το βοηθήσει τις εκλογές δεν θα έπιανε ούτε 20άδα.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 30 Απριλίου 2022 00:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Παρα....Τρεχάμενοι και λοιποί Τζουμοκλακαδόροι (2.-3 έχετε μείνει) η σφαλιάρα που θα φάτε το 2023 θα είναι τέτοια που όχι μονο θα κοκκινήσει ο σβέρκος σας αλλά θα πάθετε και μερική αμνησία.
    Το έργο είναι από χρήματα πο εξασφάλιοσε ο Παυλής και τα οποία λόγω ενστάσεων (που δυστυχώς προβλέπονται) δεν κατέστη δυνατό να γίνει η υπογραφή της σύμβασης. Τώρα έσεις βαράτε παλαμάκια όσο θέλετε. Χαρείτε το γιατι ο χρόνος σας λιογοστεύει.

  • Ανώνυμος
    Ανώνυμος Σάββατο, 30 Απριλίου 2022 00:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Βρε αντε στο καλό, που όλο τίνος έργο και τίνος έργο?? Των δημοτών τα έργα υλοποιούνται και Μπράβο στο Δήμαρχο και στους στους Συνεργάτες του για την δουλειά που κάνουν

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 29 Απριλίου 2022 22:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Το έγονείναι με χρήματα από τις πλημμύρες του 2016. Από το 2016 έως το Σεπτέμβριο του 2019 που φύγατε από το δήμο( τρία χρόνια), ρε ανίκανοι του Παυλή, δεν προκάνατε ούτε να δημοπρατήσετε το έργο, ούτε καν την μελέτη να κάνετε!!!!! Και έχετε και θράσος να μιλάτε.
    Ούστ από εδώ άχρηστοι. Ο Τζιούμης σε δυόμισι χρόνια έκανε τη μελέτη, το δημοπράτησε και το ολοκλήρωσε. Γιαυτό θα πάρει μεθαύριο 60%.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 29 Απριλίου 2022 22:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Γελάει ο κόσμος μαζί σας ρε νούμερα. Ο Τζιούμης υλοποιεί ( όχι φαντάζεται) δεκάδες έργα. Εκτός αν είναι ψεύτικες οι μπουλντόζες πίσω.
    Χα χα χα κρυφτείτε ρε ορφανά στα λαγούμια σας που σας έστειλε ο κόσμος

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 29 Απριλίου 2022 22:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Πήγε για φωτογραφίες ο ALEX κουστουμαρισμένος να παρουσιάσει έργο κάποιου άλλου.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 29 Απριλίου 2022 22:12 Σύνδεσμος σχολίου

    20:46 Ναι για πες μας. "Τίνους" έργο υλοποιούν; Και για ποιό "έργο" του ακριβώς μιλάς; Το ανύπαρκτο έργο του ανύπαρκτου δημάρχου της ανύπαρκτης δημοτικής αρχής; Ή μήπως μιλάς για το "έργο" της υπογραφής; Για λέγε. Έχουμε μια περιέργεια να σε ακούσουμε. Δεν νομίζω βέβαια να μιλάς για 'καναν Παυλή (ένα τυχαίο όνομα είπα); Ε;

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 29 Απριλίου 2022 20:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Αχ βρε Αλέκο. Το καβαλησες κι εσύ το καλάμι. Τινους έργο υλοποιείτε;

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...