Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ξεκίνησαν αιτήσεις για τα ΚΔΑΠ του Δήμου Τρίπολης

Ξεκίνησαν αιτήσεις για τα ΚΔΑΠ του Δήμου Τρίπολης

Ο Δήμος Τρίπολης για τρίτη χρονιά συμμετέχει στο πρόγραμμα «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ», λειτουργώντας Δομές ΚΔΑΠ στο 3ο και στο 7ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, στο ΚΔΑΠ ΘΑΝΑ και στο ΚΔΑΠ ΜΗΛΙΑΣ, με ΔΩΡΕΑΝ αθλητικές και πολιτιστικές δραστηριότητες για παιδιά 5-12 ετών, που επιθυμούν να απασχοληθούν δημιουργικά τις απογευματινές ώρες, αλλά και τους καλοκαιρινούς μήνες τις πρωινές ώρες (SUMMER CAMP 2022).
(Διάρκεια προγράμματος 1-9-2022 έως 31-7-2023).
Κύριος στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε Πρότυπους χώρους Κ.Δ.Α.Π., για παιδιά από 5-12 ετών όπου θα τους προσφέρουμε ΔΩΡΕΑΝ αθλητικές και πολιτιστικές δραστηριότητες, όπως αθλοπαιδιές, στίβο, χορό, σχολική μελέτη, εξάσκηση λόγου και αριθμητικής, φιλαναγνωσία, εργαστήρια ρομποτικής, επιστήμης και περιβάλλοντος, εικαστικών, θεατρικής αγωγής, μουσικής κ.α.
Σας καλούμε λοιπόν, να συμπληρώσετε την Αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος και να την παραδώσετε στο Διευθυντή του σχολείου σας ή να την καταθέσετε στο Δημαρχείο (Τμήμα Παιδείας και Δια βίου Μάθησης, στο ισόγειο του Δημαρχείου) ή να την αποστείλετε με email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., ή να την υποβάλετε ηλεκτρονικά στο https://forms.gle/YaaRrSWm3f9sXugBA, το αργότερο έως 27/5/2022.
Aν δεν έχετε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος, μπορείτε να την κατεβάσετε από το site του Δήμου (https://www. tripolis.gr), ή ακόμα και να μας στείλετε email με τα στοιχεία σας (όνομα, mail και τηλέφωνο επικοινωνίας) στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , προκειμένου να σας την αποστείλουμε, αλλά και για να σας λύσουμε τυχόν απορίες
Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα: 2713 600 480,-479, 2713 610 456 & 6948117246.

Ο Αντιδήμαρχος Τρίπολης
Δημήτριος Μακαρούνης

"Κατεβάστε" εδώ την αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος  ή να την υποβάλετε ηλεκτρονικά στο https://forms.gle/YaaRrSWm3f9sXugBA

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...