Menu
RSS
Πέμπτη, 18/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

"Γιώργο, τίποτα και ποτέ δεν θα παραμείνει το ίδιο. Φτωχότερη πλέον ολόκληρη η Αρκαδία"

"Γιώργο, τίποτα και ποτέ δεν θα παραμείνει το ίδιο. Φτωχότερη πλέον ολόκληρη η Αρκαδία"

Ο πρώην Πρόεδρος της ης Παγκόσμιας Παναρκαδικής Συνομοσπονδίας, Δικηγόρος και Πολιτικός Επιστήμονας, κ. Βασίλης Γιαβρής, αναφέρει σε μήνυμά του για τον Γιώργο Τσαγγούρη ... "++ Γιώργο καλό σου ταξίδι. Ο πόνος του θανάτου σου ειναι μεγάλος. Υπήρξες ο μέγιστος. Αρχηγός, αδελφός, φίλος και συγγενής.


Υπήρξες αληθινός αγωνιστής, εδωσες όλη σου την ζωή για να καλυτερέυσεις το χωριό μας, τον δήμο, την τοπικη αυτοκδιοίκηση. Δεκαετίες ολόκληρες ο λάος σε τίμησε και σε ανάδειξε πρόεδρο και δήμαρχο. Στη διάρκεια της μακρόχρονης πορείας σου κανείς ποτέ δεν αμφισβήτησε την εντιμότητά σου. Για όλους τους δημότες, τους φίλους και αντιπάλους, είσουν και παραμένεις ένα παράδειγμα ακεραιότητας και αξιοπρέπειας. Έμαθες σε γενιές να αγαπάνε τον τόπο τους. Να αγαπάνε το χωριό μας το Λουκά.

Γιώργο δέν υπήρξε άνθρωπος που δεν τον βοήθησες. Ανάμεσα σε όλους και εμένα. Ήξερες να δίνεις γενναιόδερα και να συνδράμεις πρόθυμα. Ως έλληνα της διασποράς απο μικρό παιδι μου έδωσες απλόχερα την αγάπη σου, την γνώση σου και τον χρόνο σου. Με τίμησες με την φιλία σου και την γνώση σου. Θα θυμάμαι για πάντα τις ατέλειωτες συζητήσεις μας, τις αναλύσεις και τα ταξίδια μας. Όλοι ψηλώσαμε δίπλα σου. Ήσουν αυθεντικός, θαραλέος αλλά ταυτόχρονα και ευαίσθητος.
Γιώργο τίποτα και ποτέ δεν θα παραμέινει το ίδιο. Φτωχότερο είναι πλέον το χωριό μας, η Μαντινέια αλλά και ολόκληρη η Αρκαδία.

Σε αγαπώ Γιώργο. Σε ευχαριστώ για ολα.

Ας είναι ανάλαφρο το χώμα που θα σε σκεπάσει."

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...