Menu
RSS
Τετάρτη, 24/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Στην Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ εκλέχτηκε ο Βαγγέλης Γιαννακούρας

Στην Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ εκλέχτηκε ο Βαγγέλης Γιαννακούρας
Σε ανάρτησή του ο περιφερειακός σύμβουλος Βαγγέλης Γιαννακούρας, αναφέρει ... "Θέλω μέσα από την καρδιά μου να εκφράσω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους αυτούς τους συνέδρους του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ , που από κάθε γωνιά της Ελλάδας, με τίμησαν με την εμπιστοσύνη και την ψήφο τους, δίνοντάς μου την δυνατότητα να εκλεγώ στο ανώτερο όργανο του κινήματός μας, στην Κεντρική Επιτροπή.
Θέλω επίσης να συγχαρώ και τους δύο ακόμα Αρκάδες, τον Κωνσταντίνο Παπαγεωργίου και τον Ανδρέα Συρεγγέλα που και αυτοί εξελέγησαν στο ίδιο όργανο.
Το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου, αφού πέρασε κάποια δύσκολα χρόνια και με τις μεγάλες προσπάθειες της αείμνηστης Φώφης Γεννηματά, κατόρθωσε να μείνει ζωντανό.
Tώρα, με την εκλογή πριν λίγο καιρό του νέου αρχηγού μας Νίκου Ανδρουλάκη και αφού ολοκληρώθηκαν και οι εσωκομματικές διαδικασίες με το Συνέδριο και την ανάδειξη της νέας Κεντρικής Επιτροπής, ξεκινά πλέον μία νέα πορεία για να έρθει η ελπίδα και να γίνει πάλι το Κίνημά μας, το κόμμα που θα δώσει λύση στα προβλήματα των πολιτών και θα υλοποιήσει τις προσδοκίες τους."

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...