Menu
RSS
Κυριακή, 05/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Κοινότητα Κερασίτσας | Φόρος τιμής στον ήρωα - αγωνιστή της ειρήνης και συντοπίτη μας, Γρηγόρη Λαμπράκη

Κοινότητα Κερασίτσας | Φόρος τιμής στον ήρωα - αγωνιστή της ειρήνης και συντοπίτη μας, Γρηγόρη Λαμπράκη
Η κοινότητα Κερασίτσας σε συνεργασία με το Δήμο Τριπολης για 2η συνεχόμενη χρονιά είναι έτοιμη να αποτίσει φόρο τιμής στον ήρωα - αγωνιστή της ειρήνης και συντοπίτη μας Γρηγόρη Λαμπράκη.

Με προάγγελο τις απόλυτα επιτυχημένες περσινές εκδηλώσεις η προσπάθεια φέτος είναι η επιπλέον ανάπτυξη του επιπέδου των εκδηλώσεων.

Το μήνυμα του προέδρου της κοινότητας Κερασίτσας κ. Χασάπη Ιωάννη:

Ο Γρηγόρης Λαμπράκης δεν αποτελεί έναν τοπικό ήρωα αλλά αποτελεί παγκόσμιο σύμβολο του μόνιμου αγώνα υπέρ της ειρήνης και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων από άκρη σε άκρη του παγκόσμιου χάρτη.

Ως πρόεδρος της γενέτειρας του σπουδαίου αυτού ιατρού, βαλκανιονίκη και πολιτικού αισθάνομαι βαθειά την υποχρέωση να αποδίδουμε στο πρόσωπο του Γρηγόρη Λαμπράκη κάθε χρόνο την απαιτούμενη τιμή και τον μέγιστο σεβασμό με ποιοτικές εκδηλώσεις που αρμόζουν σε έναν ήρωα.

Είναι μεγάλη προσωπική ευτυχία και τιμή που στις φετινές εκδηλώσεις θα παρευρεθεί και θα εκφωνήσει τον πανηγυρικό της ημέρας και ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης η Υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου κα. Σοφία Βούλτεψη
καθως και ο υιός του ήρωα Grigoris Lamprakis .
Δύο άνθρωποι που προσδίδουν σε αυτό το διήμερο εορταστικών εκδηλώσεων την αίγλη που αρμόζει σε μια πολυδιάστατη προσωπικότητα όπως ήταν ο Γρηγόρης Λαμπράκης.

Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω τους δύο εμπλεκόμενους αντιδημάρχους του Δήμου Τρίπολης κα. Elen Karountzou και κ. Γεώργιος Λαγός για την αμέριστη όσο και πολύτιμη βοήθεια τους στην διοργάνωση των εκδηλώσεων.

Επιπλέον τον πρόεδρο του ΝΠΔΔ Δήμου Τρίπολης κ. Hlias Kouros για την εξίσου σημαντική του συμβολή όπως και τους εθελοντές συντοπίτες μου , που φέτος αρχικά ξεπέρασαν κάθε προσδοκία μου και σε αριθμό αλλά και σε ενέργεια αλλά και τους εργαζόμενους στο Δήμο Τρίπολης που συνέβαλαν τα μέγιστα.

Πάνω από όλα όμως αισθάνομαι την βαθειά υποχρεώση να ευχαριστώ εγκάρδια τον Δήμαρχο Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης διότι αφουγκραστηκε πλήρως το όραμα μου για σπουδαίες εκδηλώσεις που προσδίδουν στον Γρηγόρη Λαμπράκη τον σεβασμό που έλλειπε όλα αυτά τα χρόνια.

Προσκαλώ κάθε ενεργο πολίτη , κάθε ελεύθερο άνθρωπο να τιμήσει με την παρουσία του τις εκδήλωσεις.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...