Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Δήμος Τρίπολης - ΤΑΠΤοΚ | Εγκρίθηκε η χρηματοδότηση για τη βελτίωση του δρόμου προς την Μονή Επάνω Χρέπας

Δήμος Τρίπολης - ΤΑΠΤοΚ | Εγκρίθηκε η χρηματοδότηση για τη βελτίωση του δρόμου προς την Μονή Επάνω Χρέπας

Με απόφαση του Περιφερειάρχη, Παναγιώτη Νίκα, εγκρίθηκε η Ένταξη της Πράξης «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΟΔΟΥ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΗΝ Ι.Μ. ΕΠΑΝΩ ΧΡΕΠΑΣ Δ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ» στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Πελοπόννησος 2014-2020» και στον Άξονα Προτεραιότητας «Ανάπτυξη – εκσυγχρονισμός – συμπλήρωση υποδομών για την οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη» και στον Άξονα Προτεραιότητας «Ανάπτυξη – εκσυγχρονισμός – συμπλήρωση υποδομών για την οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη».

Η απόφαση κοινοποιήθηκε στον Δήμο Τρίπολης και αναρτήθηκε στη Διαύγεια του ΤΑΠΤοΚ.

Αντικείμενο της πράξης αποτελούν εργασίες βελτίωσης της υφιστάμενης δημοτικής οδού, η οποία θα διευκολύνει την πρόσβαση προς την Ιερά Μονή Επάνω Χρέπας του Δήμου Τρίπολης.

Η παρούσα δημοτική οδός, που θα διαμορφωθεί έχει μήκος 360,00 μ. Το πλάτος θα κυμαίνεται από 3,50 μ. ως 6,00 μ. και η κατά μήκος κλίση από 4,25% ως 15,76%. Επειδή η πρόσβαση θα γίνει υποχρεωτικά μέσα από τον οικισμό της Τ.Κ. Περθωρίου θα γίνουν εργασίες διαπλάτυνσης της υφιστάμενης οδού και κατασκευή μαντρότοιχων από αργολιθοδομή πάχους 0,40 μ. που θα φτάσουν ως το ύψος των 2,00 μ.. Η θεμελίωση θα γίνει με υλικό υπόβασης, σκυρόδεμα C16/20 και δομικό πλέγμα Τ131. Στην ανωδομή θα τοποθετηθούν ακανόνιστες χονδρόπλακες.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...