Menu
RSS
Τετάρτη, 24/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τάκα - Αρδευτικά Δίκτυα | Εγκρίθηκαν τα επικαιροποιημένα τεύχη δημοπράτησης

Τάκα - Αρδευτικά Δίκτυα | Εγκρίθηκαν  τα επικαιροποιημένα τεύχη δημοπράτησης
Με απόφαση του υπηρεσιακού γραμματέα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Κώστα Μπαγινέτα, εγκρίθηκαν για την κατασκευή του έργου «ΑΡΔΕΥΤΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ ΤΑΚΑΣ Ν. ΑΡΚΑΔΙΑΣ» τα επικαιροποιημένα τεύχη δημοπράτησης συνολικού προϋπολογισμού 20.500.000,01 € συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. και συγκεκριμένα : του Προϋπολογισμού, του Τιμολογίου, της Γενικής - Ειδικής Συγγραφής Υποχρεώσεων, του Εντύπου Οικονομικής Προσφοράς, της Τεχνικής Περιγραφής, των Τεχνικών Προδιαγραφών, του ΣΑΥ & ΦΑΥ, όπως αυτά επικαιροποιήθηκαν από τον Ανάδοχο: «ΗΛΙΔΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ Α.Ε.» και ελέγχθηκαν αρμοδίως από την Υπηρεσία.
Η απόφαση επίσης προβλέπει τον ορισμό, κατά την έννοια του άρθρου 2, παρ. 2 του Ν.4412/2016, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, για το έργο: «ΑΡΔΕΥΤΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ ΤΑΚΑΣ Ν. ΑΡΚΑΔΙΑΣ»
α) της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων και Αγροτικών Υποδομών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων δια του Τμήματος Μελετών, Κατασκευών Έργων Αγροτικής Υποδομής (Ε’1) ως Προϊσταμένη Αρχή του εν λόγω έργου.
β) της Δ/νσης Τεχνικών Έργων Περ. Ενότ. Αρκαδίας - Τμήμα Δομών Περιβάλλοντος, με έδρα την Τρίπολη, ως Διευθύνουσα Υπηρεσία του εν λόγω έργου.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...