Menu
RSS
Κυριακή, 05/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ολοκληρώθηκε ο κύκλος αυτής της χρόνιας στον Παιδικό Σταθμό της Μητρόπολης - Το μήνυμα Βαλασόπουλου

Ολοκληρώθηκε ο κύκλος αυτής της χρόνιας στον Παιδικό Σταθμό της Μητρόπολης - Το μήνυμα Βαλασόπουλου

Άλλη μια σχολική χρονιά έφτασε στο τέλος της για τον Παιδικό Σταθμό της Μητρόπολης Μαντινείας και Κυνουρίας!

Σε ανάρτησή του, ο Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Παναγιώτης Βαλασόπουλος, αναφέρει... "Με την ετήσια γιορτή μας ολοκληρώθηκε ο κύκλος και αυτής της χρονιάς με τις ευχές και ευλογίες του Μητροπολίτου μας Μαντινείας και Κυνουρίας κκ Αλεξάνδρου! Αποχαιρετήσαμε την τάξη του Νηπιαγωγείου μας, που τα περισσότερα από αυτά ήρθαν κοντά μας πριν 4 χρόνια νεοσσοί και σήμερα ανοίγουν τα φτερά τους για το μεγάλο ταξίδι της γνώσης. Όμως μετά από εννέα συναπτά χρόνια λειτουργίας και εθελοντικής δουλειάς στις δομές μας ακόμα ΔΕΝ συνηθίσαμε την ώρα, αυτού του αποχωρισμού και πάντα με "γεμάτα" μάτια τ' αποχαιρετούμε την τάξη αυτή!

Είμαστε σίγουροι ΌΛΟΙ μας ,ότι στο ταξίδι της ζωής τους κάτι θα έχουν μέσα τους από αυτή την μικρή πρώτη διαδρομή τους και θα γεμίσουν με την πορεία τους περηφάνια γονείς και δασκάλους!! Συνεχίζουμε με το ΚΔΑΠ μας και τα καλοκαιρινά τμήματα . Ευχαριστούμε τις δασκάλες μας για την άοκνη προσφορά τους, ο Φροντιστήριο ΑΓΓΛΙΚΩΝ της κας Τζιούμη για την συνεργασία.

Ιδιαίτερα όμως ευχαριστούμε τους γονείς για την τιμή και εμπιστοσύνη που μας έδειξαν! Ευχαριστούμε τον κο Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αρκαδίας κο Εμ. Σκαντζό ,την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου της Τρίπολης κα Γεωργία Παναγοπούλου καθώς και την εκπρόσωπο του Πολεμικού Μουσείου Τριπόλεως την Ταγμ/ρχη κα Πανταζοπούλου για την παρουσία τους και τα θερμά τους λόγια.

Πάνω απ' όλα όμως -και ως γονείς-ευχαριστούμε τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κκ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ γιατί με το όραμα του , την βοήθεια και την προσωπική συνεισφορά του, δημιουργήθηκε στην Τρίπολη αυτή η κιβωτός, Πίστης και Ελλάδας για τα παιδιά μας! ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!"

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...