Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Όλα έτοιμα για το Πανηγύρι και την Έκθεση Τεγέας | Οι ευχαριστίες σε Δήμαρχο και ΔΕΥΑΤ για τα έργα!

Όλα έτοιμα για το Πανηγύρι και την Έκθεση Τεγέας | Οι ευχαριστίες σε Δήμαρχο και ΔΕΥΑΤ για τα έργα!
Ολοκληρώθηκε σήμερα μία μακροσκελής και χρονοβόρα προσπάθεια συντήρησης στην κοινότητα Επισκοπής Τεγέας, καθώς και στο πάρκο του Τεγεατικού Συνδέσμου ώστε όλα να είναι έτοιμα για την ασφαλή διεξαγωγή της 137η Εμποροπανήγυρης και της 50ης έκθεσης της Τεγέας.
Στα πλαίσια της συντήρησης πραγματοποιήθηκαν από το Δήμο Τρίπολης εργασίες σε όλους τους χώρους των κοινοτικών ορίων της κοινότητας Επισκοπής και όχι μόνο.
Χαρακτηριστικά αναφέρω ότι πραγματοποιήθηκαν χαλικοστρώσεις σε αρκετά σημεία διεξαγωγής της εμποροπανήγυρης, αποπεράτωση συντήρησης κοινοτικών – δημοτικών οδών σε ολόκληρο το οδικό δίκτυο της κοινότητας Επισκοπής και πέριξ του πάρκου του Τεγεατικού Συνδέσμου.
Επιπροσθέτως πραγματοποιήθηκε κοπή χόρτων και καθαρισμός κλαδιών τα οποία προκαλούσαν πρόβλημα στην ομαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας καθώς και πλήθος εργασιών συντήρησης στο Δημοτικό Γήπεδο της Π. Επισκοπής.
Κλείνοντας πραγματοποιήθηκαν εργασίες καθαρισμού φρεατίων σε ολόκληρο το δίκτυο της κοινότητας μας αλλά και στο χώρο τον οποίο θα διεξαχθεί η φετινή εμποροπανήγυρη.
Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Τρίπολης κ. Κωνσταντίνο Τζιούμη, τους εμπλεκομένους αντιδημάρχους του Δήμου Τρίπολης καθώς και όλο το εργατοτεχνικό προσωπικό του Δήμου Τρίπολης και της ΔΕΥΑΤ για τη μέγιστη προσπάθεια που κατέβαλλαν ώστε να ολοκληρωθούν όλες οι απαραίτητες εργασίες στον χρόνο που απαιτήθηκε.
Χρόνια Πολλά και η χάρη της Παναγίας της Επισκοπιότισας να δίνει δύναμη και υγεία σε όλο τον κόσμο.

Γιάννης Σταυρόπουλος

Πρόεδρος ΤΚ Επισκοπής

1 σχόλιο

  • Βασίλης Ψυχογυιός Πρόεδρος Τεγεατικού Συνδέσμου
    Βασίλης Ψυχογυιός Πρόεδρος Τεγεατικού Συνδέσμου Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2022 23:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Συμφωνώ και επαυξάνω για όσα λέει ο φίλος Γιάννης αλλά και τις ευχαριστίες προς τον Δήμο και την ΔΕΥΑΤ που πραγματικά ανταποκρίθηκαν.
    Όμως για να είναι όλα έτοιμα όπως λέει ο Γιάννης εργάζονται μια σειρά και άλλων ανθρώπων. Αυτών του ΤΕΓΕΑΤΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ του επίσημου διοργανωτή των εκδηλώσεων που δεν αναφέρονται στο δημοσίευμα κακώς.
    Το εάν είναι όλα έτοιμα πιστέψτε με το γνωρίζει ο Τεγεατικός Σύνδεσμος. Γιατί όλα έτοιμα σημαίνει οργάνωση Εγκαινίων, Εκθεσης, Εμποροπανηγύρεως, Εκδηλώσεων, Λειτουργία Εκκλησίας, Προετοιμασία βραβεύσεων και Διαγωνισμο Χορού και Τραγουδιού με τα ανάλογα βέβαια κόστη.
    Σε αυτά βέβαια που σου αναλογούν φίλε Γιάννη εδώ και χρόνια είσαι ο καλύτερος συμπαραστάτης του Συνδέσμου όπως ο αείμνιστος Πατέρας σου. Θα περίμενα βέβαια μια αναφορά στον Σύνδεσμο και στους ανθρώπους του που τόσο αγαπάς και το ξέρω.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...