Menu
RSS
Τρίτη, 07/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Κώστας Βλάσης από την Έκθεση Τεγέας: «Η κυβέρνηση της ΝΔ στήριξε και θα συνεχίζει να στηρίζει στην πράξη την Αρκαδία και τους κατοίκους της»

Κώστας Βλάσης από την Έκθεση Τεγέας: «Η κυβέρνηση της ΝΔ στήριξε και θα συνεχίζει να στηρίζει στην πράξη την Αρκαδία και τους κατοίκους της»

Στην τελετή των εγκαινίων της Έκθεσης Τεγέας, ο βουλευτής Αρκαδίας και πρώην Υφυπουργός Εξωτερικών Κώστας Βλάσης εκπροσώπησε τη Βουλή των Ελλήνων και τον Πρόεδρο του Κοινοβουίου κ. Τασούλα.

«Η Αρχαιότερη Έκθεση της χώρας, διοργανώνεται για 50η φορά και αυτό αποδεικνύει στην πράξη ότι έχει κερδίσει τη μάχη με το χρόνο. Αυτό αποτελεί παράσημο για τον Τεγεατικό Σύνδεσμο που με τεράστιες προσπάθειες έχει καταφέρει να κρατήσει ζωντανό αυτό το θεσμό. Αξίζουν συγχαρητήρια τον κ. Ψυχογυιό και στους πρώην Προέδρους του Τεγεατικού. Το πραγματικό δύσκολο είναι η συνέπεια και η συνέχεια κάθε αξιόλογης πρωτοβουλίας.

Οι απανταχού Τεγεάτες έχετε αποδείξει στην πράξη πάντα πετυχαίνετε τους στόχους σας.

Είναι επιβεβλημένη η στήριξη της Πολιτείας και όλων των τοπικών φορέων διότι αποτελεί ένα θεσμό για την ανάπτυξη της Αρκαδίας και της Πελοποννήσου.

Πρωτοβουλίες σαν αυτή αναδεικνύουν στην πράξη το έργο που προσφέρουν τοπικά σωματεία, όπως ο Τεγεατικός Σύνδεσμος.

Είμαστε εδώ για να παρεμβαίνουμε όπου απαιτείται και να δίνουμε λύσεις για την ανάπτυξη της Αρκαδίας. Τα τελευταία χρόνια έχουν συντελεστεί σημαντικές εξελίξεις για την αναπτυξιακή πνοή του τόπου μας. Η Αρκαδία προσέλκυσε σημαντικές επενδύσεις που πριν μερικά χρόνια θα φάνταζαν ανέφικτες που θα δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας.

Η Μεγαλόπολη έγινε η πρώτη πόλη της Πελοποννήσου που αποκτά δίκτυο φυσικού αερίου με ιδιαίτερα προνόμια και ακολουθεί η Τρίπολη.

Για την Τεγέα, πρόσφατα εγκρίθηκαν τα επικαιροποιημένα δίκτυα δημοπράτησης για το αρδευτικό της λίμνης Τάκα και μπαίνει σε τροχιά υλοποίησης.

Η κυβέρνηση της ΝΔ στήριξε και θα συνεχίζει να στηρίζει στην πράξη αυτό τον τόπο και τους κατοίκους της.»

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...