Menu
RSS
Δευτέρα, 06/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τρία νέα έργα για την Αρκαδία υπόγραψε ο Νίκας!

Τρία νέα έργα για την Αρκαδία υπόγραψε ο Νίκας!

Τα συμφωνητικά τριων έργων στην Αρκαδία, με συνολικό προϋπολογισμό 362.699 ευρώ, υπέγραψε σήμερα Παρασκευή 19 Αυγούστου, στην Τρίπολη, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας.

Συγκεκριμένα, τα συμφωνητικά αφορούν, στο με προϋπολογισμό 300.000 ευρώ έργο αποκατάστασης και συντήρησης της γέφυρας Βελιγοστής στην επαρχιακή οδό 7, στην προϋπολογισμού 31.699 ευρώ βελτίωση εγκαταστάσεων και τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα στο γήπεδο Δημητσάνας και στο με προϋπολογισμό 31.000 ευρώ έργο καθαρισμού πρανών και κλαδιών στο οδικό δίκτυο της Π.Ε. Αρκαδίας.

4 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 20 Αυγούστου 2022 16:53 Σύνδεσμος σχολίου

    Κανένα εργακι σε εκκλησία, μοναστήρι και γήπεδο, καμία επιχορηγηση σε σύλλογο η σωματειο και μεχρι εκεί τους έχουν τους Αρκαδες. Τα μεγαλεία μόνο για την Μεσσηνία. Αφού βρήκε χειραγωγησιμα κορόιδα ο γέρος καλά κάνει. Καλά του πήγε το στυλάκι που υιοθέτησε. Έκανε την δουλεια του με τις φοβερές.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 20 Αυγούστου 2022 12:05 Σύνδεσμος σχολίου

    ΜΟΝΟΝ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΕΚΑΝΕ ΕΡΓΑ ΣΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΕΔΙΝΕ ΣΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΝΩΣΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΑΛΛΑ ΕΚΑΝΕ ΕΡΓΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΩΝ ΘΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΡΘΕΙ ΤΙ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 20 Αυγούστου 2022 08:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε μας δουλεύετε. Τί μεγάλα έργα είναι αυτά που ανακοινώνετε? Μεγάλη ξεφτίλα. Δεν μπορούν να προγραμματίσουν έργο στην Αρκαδία.. ΚΑΤΑΝΤΙΑ.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 20 Αυγούστου 2022 04:19 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπράβο!!!!! Πολλα και μεγάλα έργα γίνονται στην Αρκαδια!!!!! Μέχρι τις εκλογες δεν θα έχει μείνει τίποτα αφτιαχτο!!!! Ρε θα φατε τετοιο μαυρισμα που δεν θα εχετε μουτρα να βγειτε σε κοσμο. Κοιτατε πως να αφανισατε καθε τι Αρκαδικο.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...