Menu
RSS
Δευτέρα, 29/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Το υπέροχο resort του "Κωτσόβολου" στο ελατοδάσος του Μαινάλου!

Το υπέροχο resort του "Κωτσόβολου" στο ελατοδάσος του Μαινάλου!
Ο Μαρίνος Παράβαλος, πρώην ιδιοκτήτης του «Κωτσόβολου», άφησε για τα καλά την κοσμική Μύκονο (πωλείται το υπερπολυτελές πρώην σπίτι του €10 εκατ. από τους Sotheby’s) και αναπτύσσει ένα υπέροχο resort στο ελατοδάσος του Μαινάλου.
paravalos_
O Μαρίνος Παράβαλος με τη σύζυγό του Έλενα Καραχάλιου

 

ALL_SEASONS_PARADISE_5
f1_ALL_SEASONS_PARADISE_8
f9_ALL_SEASONS_PARADISE_7
f10ALL_SEASONS_PARADISE_6
«All Seasons Paradise» Το συγκρότημα στο Μαίναλο είναι απόλυτα εναρμονισμένο με το φυσικό τοπίο. Το ξύλο κυριαρχεί στον χώρο, ενώ περιλαμβάνει αυτόνομα σαλέ, σουίτες και family country house. Η επίπλωσή του προέρχεται από την Ιταλία. Διαθέτει, επίσης, εξωτερική πισίνα, γήπεδα τένις, μπάσκετ, ποδοσφαίρου, παιδότοπους μέχρι και δενδρόσπιτο


Το «All Seasons Paradise»

Σήμερα, στα 74 χρόνια του, ο κ. Παράβαλος, εκτός από την ενασχόλησή του με την οικογένειά του, καθώς έχει τέσσερα παιδιά από δύο γάμους, εξακολουθεί να είναι «παρών» και στο πεδίο του επιχειρείν. Ετσι, ιδιαίτερο και ξεχωριστό είναι και το τελευταίο του επιχειρηματικό εγχείρημα, το οποίο αφορά τον χώρο του τουρισμού και φέρει το όνομα «All Seasons Paradise», απηχώντας την πραγματικότητα καθώς βρίσκεται στην καρδιά του ελατοσκέπαστου Μαινάλου στην Αρκαδία, σε έναν τόπο απαράμιλλου φυσικού κάλους.

 

Μπορεί να άνοιξε τις πύλες του ως luxury boutique hotel τον Δεκέμβριο του 2019, ωστόσο έχει κι αυτό μακρά ιστορία. Οπως έχει αφηγηθεί ο ίδιος ο κ. Παράβαλος, το συγκρότημα δημιουργήθηκε το 2000 ως ιδιωτικές κατοικίες για προσωπική χρήση και για τη φιλοξενία φίλων και γενικότερα προσώπων του κοινωνικού περιβάλλοντός του. Στην Αρκαδία μάλιστα ήταν γνωστό όλα τα προηγούμενα χρόνια ως «τα σπίτια του Κωτσόβολου». Αυτό μέχρι τον Ιούνιο του 2019, όταν έγινε η σύσταση της ΕΛΕΜΑΡ ΙΚΕ (με διακριτικό τίτλο All Seasons Paradise), με αρχικό κεφάλαιο 150.000 ευρώ, διαιρούμενο σε 1.500 εταιρικά μερίδια των 100 ευρώ. Βασικός μέτοχος, με 1.470 εταιρικά μερίδια, είναι ο Μ. Παράβαλος και έτερος μέτοχος (με 30 εταιρικά μερίδια) καθώς και διαχειριστής της εταιρείας ο κ. Νεοπτόλεμος Νικολάου.

Παράλληλα, ξεκίνησε η πλήρης μετατροπή και ανακαίνισή του ώστε το συγκρότημα να ανταποκριθεί στον νέο του ρόλο, χωρίς όμως να απολέσει τη σπιτική και φιλόξενη εικόνα του. Πρόκειται για ένα συγκρότημα όπου κυριαρχεί το ξύλο και είναι απόλυτα εναρμονισμένο με το φυσικό τοπίο, ενώ περιλαμβάνει αυτόνομα σαλέ, σουίτες και family country house. Η επίπλωση του προέρχεται από την Ιταλία και διαθέτει εξωτερική πισίνα, γήπεδα τένις, μπάσκετ, ποδοσφαίρου, παιδότοπους, μέχρι και δενδρόσπιτα. Παράλληλα, προσφέρει πλούσιο πρωινό και σπιτικό φαγητό, ανάλογα με τις επιθυμίες του πελάτη.

Το «All Seasons Paradise» βρίσκεται στο 4ο χλμ. της επαρχιακής οδού Χρυσοβιτσίου - Στεμνίτσας, αναπτύσσεται σε 26 στρέμματα και προσφέρει 11 διαφορετικές επιλογές διαμονής, με δωμάτια δίκλινα, τρίκλινα, τετράκλινα, από 40 τ.μ. έως και σουίτες των 155 τ.μ. ανεξάρτητα μεταξύ τους. Το κεντρικό σαλέ αποτελεί τον χώρο υποδοχής και διαθέτει από τραπεζαρίες και καθιστικά μέχρι μπιλιάρδα, παλιό juke box και παιδότοπο.

Κάπως έτσι «τα σπίτια του Κωτσόβολου» εξελίχθηκαν σε έναν δημοφιλή τουριστικό προορισμό, που με τη φυσική ομορφιά, την πολυτελή κατασκευή και την επίπλωσή του εντυπωσίασε μέχρι και τον πρόεδρο της Sotheby’s, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, το επισκέφθηκε κατά τις πρώτες ημέρες λειτουργίας του. Ανθρωποι που γνωρίζουν τον κ. Παράβαλο αναφέρουν ότι το «All Seasons Paradise» αποτελεί το αγαπημένο του δημιούργημα αλλά και το project στο οποίο είχε τη μεγαλύτερη αδυναμία, έστω και αν ούτε αυτό μπορεί να επεκταθεί καθότι βρίσκεται σε περιοχή Natura, ούτε και ο ίδιος φιλοδοξεί να γίνει ξενοδόχος...

Πηγή | https://www.protothema.gr

1 σχόλιο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2022 21:54 Σύνδεσμος σχολίου

    τωρα, το πως πηρε αδεια για να κανει αυτο το θηριο μεσα στο ελατοδασος, ειναι μια αλλη ιστορια .....

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...