Menu
RSS
Δευτέρα, 29/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Στον Άγιο Πέτρο Κυνουρίας οι Αντιπεριφερειάρχες Σκαντζός και Λαμπρόπουλος - Σημαντικά έργα προχωρούν στην περιοχή!

Στον Άγιο Πέτρο Κυνουρίας οι Αντιπεριφερειάρχες Σκαντζός και Λαμπρόπουλος - Σημαντικά έργα προχωρούν στην περιοχή!

Οι αντιπεριφερειάρχες Π.Ε. Αρκαδίας κ. Σκαντζός Μανώλης και Διοικητικών Οικονομικών Εκπαιδευτικών Θεμάτων και Δίκαιης Μετάβασης κ. Χρήστος Λαμπρόπουλος επισκέφθηκαν την Πέμπτη 1η Σεπτεμβρίου 2022 τον Άγιο Πέτρο Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, όπου συναντήθηκαν με το Δήμαρχο Βόρειας Κυνουρίας κ. Καμπύλη Γεώργιο, τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Αγίου Πέτρου κ. Σακελλαράκη Νίκο αλλά και κατοίκους προκειμένου να προγραμματιστούν αναπτυξιακά έργα για την περιοχή.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους πραγματοποίησαν αυτοψία στους χώρους όπου προβλέπεται η κατασκευή αθλητικών υποδομών και χώρου στάθμευσης για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών. Εξετάστηκαν επί τόπου τεχνικά θέματα και συμφωνήθηκε να προχωρήσει η Περιφέρεια Πελοποννήσου τις διαδικασίες εκπόνησης των απαιτούμενων μελετών.

Τέλος, έγινε αυτοψία στα εκτεταμένα έργα ασφαλτοστρώσεων του οδικού δικτύου της περιοχής, τα οποία χρηματοδοτήθηκαν από την Περιφέρεια Πελοποννήσου και εκτελέστηκαν πρόσφατα, όπως επίσης και στον Ιερό Ναό Αποστόλων Πέτρου και Παύλου του οποίου η μελέτη ολοκληρώνεται στις επόμενες εβδομάδες για να δημοπρατηθεί η αποκατάστασή του.

1 σχόλιο

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...