Σκαντζός: "Αγνοούμε τα ψέματα από την παράταξη του κ.Τατούλη. Εμείς θα παρουσιάζουμε τα έργα στους πολίτες» (vd)
Αυτοψία έγινε χθες 12/9/2022 από τους Αντιπεριφερειάρχες κ. Εμμανουήλ Σκαντζό και κ. Χρήστο Λαμπρόπουλο στο έργο «Βελτίωση, συντήρηση, αναβάθμιση ασφάλειας της Ε.Ο. Λεβιδίου - Κανδήλας - Αρχαίας Νεμέας», προϋπολογισμού 600.000€.
Σε δήλωσή του, ο κ. Σκαντζός, αναφέρει: «Σήμερα, εκτελούνται στην Αρκαδία έργα προϋπολογισμού εκατομμυρίων ευρώ, έργα που αφορούν την οδική ασφάλεια σ’ ένα εκτεταμένο επαρχιακό και εθνικό δίκτυο.
Οι ανάγκες είναι πάρα πολλές διότι για μεγάλο χρονικό διάστημα, τα προηγούμενα χρόνια, δεν είχαν εκτελεστεί έργα στο Νομό μας.
Η Περιφερειακή Αρχή του Παναγιώτη Νίκα, τηρώντας τις υποσχέσεις που έχει δώσει στους πολίτες, ξεκίνησε την υλοποίηση αυτών των έργων, τηρώντας προτεραιότητες σε δρόμους όπου υπάρχει μεγαλύτερη κίνηση οχημάτων ή όπου οι δρόμοι είναι εντελώς κατεστραμμένοι.
Θα εξακολουθήσουμε να αγνοούμε την καταστροφολογική κριτική και τα ψέματα από την αντιπολίτευση και κυρίως από την παράταξη του κ.Τατούλη.
Εμείς θα παρουσιάζουμε τα έργα στους πολίτες.»
Σχετικά Άρθρα
- Χρήστος Λαμπρόπουλος: "Στρατηγική δικαίωση για την Περιφέρεια Πελοποννήσου η έγκριση της πρότασης για έργα επιπλέον 63,8 εκατ. €"
- Χρήστος Λαμπρόπουλος: "Η Περιφέρεια Πελοποννήσου υπέρ της συνέχισης λειτουργίας των καταστημάτων των ΕΛΤΑ"
- Έληξαν άρον – άρον τη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου όταν τέθηκε θέμα για το 11ο Σύνταγμα Πεζικού της Τρίπολης!
- Τα στοιχεία για τη μεταφορά μαθητών ΑμεΑ στην Αρκαδία - "Δεν υπάρχουν παράπονα" είπε ο Λαμπρόπουλος - Καλύτερο σχεδιασμό ζητά η αντιπολίτευση
- 1ος Δρομικός Αγώνας «THIREA RUN» – Χρήστος Λαμπρόπουλος: «Μια γιορτή αθλητισμού και έμπνευσης στη Βόρεια Κυνουρία»






