Βορίδης από την Τρίπολη σε «κλειστή σύσκεψη»: «Οι βουλευτικές έδρες θα παραμείνουν τρεις στην Αρκαδία»!

Παρά το γεγονός ότι όλο το προηγούμενο διάστημα, ανεπισήμως από κυβερνητικές πηγές, προέκυπτε πως «χάνεται» η βουλευτική έδρα για την Αρκαδία, μετά την τελευταία απογραφή πληθυσμού, εντούτοις ο Υπουργός Εσωτερικών είπε ορθά – κοφτά σε κλειστή σύσκεψη στην Περιφέρεια ότι οι έδρες παραμένουν τρεις.
Ο κ. Βορίδης ήρθε χθες στην Τρίπολη και συμμετείχε σε μια ευρεία σύσκεψη με την περιφερειακή αρχή και τους Δημάρχους της Πελοποννήσου.
Κεντρικό θέμα ήταν η ΣΔΙΤ για τα σκουπίδια, όμως συζητήθηκαν κι άλλα πράγματα.
Ο Υπουργός Εσωτερικών ξεκαθάρισε – σύμφωνα με πληροφορίες- ότι οι βουλευτικές έδρες παραμένουν τρεις στην Αρκαδία.
Κάτι που πολύ απλά σημαίνει ότι επί της ουσίας δεν αλλάζει τίποτα για τις επόμενες εκλογικές αναμετρήσεις.
Αυτό ειπώθηκε στη σύσκεψη, μακριά από τα φώτα και τις κάμερες, ως μία ενημέρωση από τον Υπουργό. Αυτό το οποίο απομένει είναι οι επίσημες ανακοινώσεις για τις βουλευτικές έδρες.
Σχετικά Άρθρα
- Το δημοτικό σχολείο Τεγέας ίδρυσε και συντόνισε το ευρωπαϊκό έργο eTwinning “European Day of Languages – and Beyond“
- Πανηγύρια 2025 στην Αρκαδία | Που και πότε θα γίνουν! (ανανεώνεται)
- Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής Júnior Leandro Mendieta στον ASTERAS AKTOR!
- ΑΣ Λεωνιδίου | Το πρόγραμμα προπονήσεων για τις ακαδημίες
- 15 χρόνια Ερατεινή | Μια νύχτα που θα μείνει αξέχαστη!