Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Κανελλόπουλος για τα έργα στο Πνευματικό Κέντρο: "Το έργο προχώρησε από εμάς κανονικά και η όποια καθυστέρηση οφείλεται στο ότι ξεχάστηκε, από την προηγούμενη δημοτική αρχή"

Κανελλόπουλος για τα έργα στο Πνευματικό Κέντρο: "Το έργο προχώρησε από εμάς κανονικά και η όποια καθυστέρηση οφείλεται στο ότι ξεχάστηκε, από την προηγούμενη δημοτική αρχή"
Με ανάρτησή του, ο Αντιδήμαρχος Υποδομών Αλέξανδρος Κανελλόπουλος, αναφέρει ... 'Με αφορμή την δήλωση του συναδέλφου κ. Παπαδημητρίου , σχετικά με το έργο επανάχρησης και αποκατάστασης του Αποστολοπούλειου Πνευματικού Κέντρου θα ήθελα να ενημερώσω τους συμπολίτες μας για τα εξής : το έργο εντάχθηκε στις 13 Αυγούστου 2018 και έως 31 Αυγούστου 2019, οπότε και παρέδωσε η προηγούμενη δημοτική αρχή, ήταν ξεχασμένο σε κάποιο συρτάρι χωρίς να γίνει καμμία απολύτως ενέργεια.
Εμείς ξεκινήσαμε, άμεσα μετά την ανάληψη των καθηκόντων μας, τη διαδικασία δημοπράτησης της μελέτης , (το έργο ήταν ενταγμένο σε δύο φάσεις ,πρώτα να γίνει η μελέτη και ύστερα το έργο), η οποία δημοπράτηση έγινε στις 20/2/2020. Ακολούθως εκπονήθηκε η μελέτη από τον ανάδοχο και ολοκληρώθηκε πρόσφατα.
Προχωρήσαμε επίσης στην διαδικασία τροποποίησης του σχεδίου πόλης, η οποία ήταν απαραίτητη και τώρα δημοπρατούμε το έργο.
Συμπερασματικά, το έργο, το οποίο ήταν σύνθετο, προχώρησε από εμάς κανονικά και η όποια καθυστέρηση οφείλεται στο ότι ξεχάστηκε, από την προηγούμενη δημοτική αρχή, για 13 μήνες.
Αυτά για την αποκατάσταση της αλήθειας.'

Tags:

3 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2022 16:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Οι άνθρωποι ήταν παντελώς άχρηστοι γαυτό και δεν έκαναν τίποτε 5 χρόνια.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2022 11:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Παρατελειωμενε 10.37 εσύ με ποιους ασχολείσαι; Τους έχεις κάψει τους ανθρώπους.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2022 10:37 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε Αλέκο το κάθεσαι κι απαντάς στους άχρηστους; Ότι ήταν ανίκανοι, οπτι δεν έκλεισαν ούτε μία λακκούβα το ξέρουμε γιαυτό τους στείλαμε σπίτι τους. Μην ασχολείσαι με τελειωμένους.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...