Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

ΟΑΕΔ ΔΥΠΑ Τρίπολης | Ανάρτηση πρώτων πινάκων μοριοδότησης υπαγομένων στην προστασία του Ν. 2643/1998

ΟΑΕΔ ΔΥΠΑ Τρίπολης | Ανάρτηση πρώτων πινάκων μοριοδότησης υπαγομένων στην προστασία του Ν. 2643/1998

 

Σήμερα, Δευτέρα 3/10/2022, αναρτήθηκαν στον ιστότοπο καθώς και στο κατάστημα του ΚΠΑ2 ΤΡΙΠΟΛΗΣ της ΔΥΠΑ οι πρώτοι πίνακες μοριοδότησης των υπαγομένων στην προστασία του Ν.2643/98. 

Στο πλαίσιο της κείμενης νομοθεσίας οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αιτήσεις θεραπείας (ενστάσεις), στις αντίστοιχες Υπηρεσίες της ΔΥΠΑ (στις οποίες έχουν καταθέσει τις αιτήσεις τους), εντός του χρονικού διαστήματος 4/10/2022 έως 13/10/2022. Για το παραδεκτό της υποβολής αιτήσεως θεραπείας κατατίθεται μαζί με την αίτηση θεραπείας παράβολο υπέρ του Δημοσίου ίσο με 10 ευρώ, το οποίο οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν ηλεκτρονικά μέσω της εφαρμογής ηλεκτρονικού παράβολου (e-Παράβολο) της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων, εισερχόμενοι στην ηλεκτρονική διεύθυνση www1.gsis.gr/sgsisapps/eparavolo, επιλέγοντας κατόπιν ανά πεδίο τα ακόλουθα: «Φορέας Δημοσίου: Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού Ο.Α.Ε.Δ.», «Κατηγορία Παράβολου: Υποβολή Ένστασης σε προκηρύξεις του ν. 2643/1998», «Τύπος Παράβολου: [8153] Υποβολή Αίτησης Θεραπείας επί αποτελ. προκηρύξεων».

Οι αιτήσεις θεραπείας υποβάλλονται είτε ηλεκτρονικά μέσω e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.,είτε ταχυδρομικά μέσω συστημένου φακέλου απευθυνόμενο προς: ΚΠΑ2 ΤΡΙΠΟΛΗΣ, ΤΕΡΜΑ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ, ΤΚ.: 22100, ΤΡΙΠΟΛΗ, είτε αυτοπροσώπως είτε μέσω εξουσιοδοτημένου τρίτου στην ως άνω διεύθυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την κυρία Παπούλια Αλεξάνδρα στο τηλέφωνο 2710224159.

Ο  ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ 

του ΚΠΑ2 ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΜΠΑΞΕΒΑΝΟΣ

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...