Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τζιούμης σε Σμυρμιώτη: "Είσαι μηχανικός, έλα να βάλεις υπογραφή και να αναλάβεις την ευθύνη να ξεκινήσουν τα έργα στο κολυμβητήριο"

Τζιούμης σε Σμυρμιώτη: "Είσαι μηχανικός, έλα να βάλεις υπογραφή και να αναλάβεις την ευθύνη να ξεκινήσουν τα έργα στο κολυμβητήριο"

Στο Δημοτικό Συμβούλιο, απαντώντας στα όσα είπε για το κουλμβητήριο ο κ. Σμυρνιώτης, ο Δήμαρχος Τρίπολης Κώστας Τζιούμης είπε ... "Για το κολυμβητήριο, εσείς είσαστε μηχανικός, αν έρθετε να βάλετε υπογραφή θα το φτιάξουμε αμέσως. Να υπογράψετε για να έχετε την ευθύνη, αν πέσει η σκεπή. Έχει γίνει μια στατική μελέτη, που έχει περάσει από το συμβούλιο έργων της Περιφέρειας που είσαστε μέλος. Αυτή η μελέτη καταδεικνύει ένα σοβαρό πρόβλημα. Εγώ ποτέ δεν έχω πει ότι φταίει ο αείμνηστος Παυλής. Ενέταξε το έργο ενεργειακής αναβάθμισης, προέκυψε το πρόβλημα της στατικής ενίσχυσης που δεν ήταν γνωστό. Η μελέτη έχει πάει στο Υπουργείο Περιβάλλοντος για να εγκριθεί. Πήγε το Νοέμβριο και μας απάντησε τον Ιούλιο ότι δεν εντάσσεται στο Ενεργειακής Αναβάθμισης. Είπαν ότι χρειάζεται να γίνει στατική ενίσχυση και είμαστε στη διαδικασία ανεύρεσης της πίστωσης. Έχουμε απευθυνθεί στο Υπουργείο Εσωτερικών και στο Υπουργείο Ανάπτυξης, αλλά και στην Περιφέρεια."

Να δημοσιευθεί η μελέτη ζήτησε ο κ. Σμυρνιώτης με τον Δήμαρχο να τον καλεί να πάει να την δει.

«Η μελέτη έχει γίνει και έχει κατατεθεί στο ΥΜΕΠΕΡΑ. Η καθυστέρηση οφείλεται στο ΥΜΕΠΕΡΑ» είπε ο Δήμαρχος.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...