Σμυρνιώτης: ""Ευχαριστώ τον κ. Τζιούμη που επιβεβαιώνει απόλυτα την τοποθέτησή μου για τις επιδόσεις του στην Αγροτική Οδοποιία"

Σε νέα ανάρτησή του, ο πρώην Δήμαρχος Γιάννης Σμυρνιώτης, αναφέρει, με αφορμή την απάντηση του Δημάρχου κ. Τζιούμη για τα έργα αγροτικής οδοποιίας ... "Ευχαριστώ τον κ. Τζιούμη που επιβεβαιώνει απόλυτα και με αριθμούς την τοποθέτησή μου για τις επιδόσεις του στην Αγροτική Οδοποιία αφού μέσα σε πάνω από τρία χρόνια θητείας κατάφερε να ολοκληρώσει μόνο ένα έργο Αγροτικής Οδοποιίας προϋπολογισμού 500.000 € και σύμβασης περίπου 200.000 € και είναι ζήτημα αν και με τις άλλες δυο υπό υλοποίηση εργολαβίες έχει απορροφήσει συνολικά μέχρι σήμερα 800.000 €."
Σχετικά Άρθρα
- Δύο συγκεντρώσεις για την Εργατική Πρωτομαγιά στην Τρίπολη (εικόνες - βίντεο)
- Οι τερματοφύλακες της ομάδας παρέα με τους μικρούς φίλους του ASTERAS AKTOR! (vd)
- Διάρρηξη στη Μονή Κλειβωκάς – Άρπαξαν τα τάματα της Παναγίας!
- Κοτύλιο Μεγαλόπολης | Εκδήλωση για τον εορτασμό της Μάχης στα "Στενά" του Αγίου Αθανασίου
- Πρόταση για την «Ενεργειακή Αναβάθμιση Νηπιαγωγείου και Δημοτικού Σχολείου Τυρού»
6 σχόλια
-
@18:30 Και πώς ακριβώς τους συντηρούσε; Με την τσουγκράνα;
-
Αυτοί δύστυχος ειναι χειρότεροι απο τους προηγούμενους διέλυσαν οτι είχε απομείνει .
-
14:43 Ο Σμυρνιώτης δεν πούλαγε αέρα κοπανιστό και κάθε χρόνο συντηρούσε τους αγροτικούς δρόμους και ας μην υπήρχαν τότε ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ, ΤΡΙΤΣΗΣ και ΤΑΠΤΟΚ.
-
16.04 ρε νούμερο ο Σμυρνιώτης λέει ότι μέχρι τώρα ο Τζιπύμης έχει πληρώσει 1.000.000€ σε αγροτική οδοποιία.
Ας το δεχθούμε.
Ο ίδιος ο Σμυρνιώτης πόσα πλήρωσε στη θητεία του; Γιατί δεν λέει με στοιχεία πόσα πλήρωσε; Γιατί δεν πλήρωσε τίποτε επειδή δεν έκανε τίποτε σε αγροτικούς δρόμους. Όλοι , εκτός από εσένα ,καταλαβαίνουμε ποιος είναι ο πουθενάς. -
Πέστα ρε Σμυρνιώτη μας έχουν φλομώσει στα ψέματα οι πουθενάδες.
Έλεος πια..... -
Εσύ ρε Γιαννάκη πόσα έκανες για πες μας