Σμυρνιώτης για τα έργα στην πλατεία Αγίου Βασιλείου: "Ο κ. Τζιούμης ισχυρίζεται ακόμα ότι το έργοθα ολοκληρωθεί στις 15 Φεβρουαρίου 2023;"

Σε ανάρτησή του, ο πρώην Δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης αναφέρει ... "Ένα χρόνος συμπληρώνεται σήμερα από την υπογραφή της Σύμβασης για την Ανάπλαση της Πλατείας Αγίου Βασιλείου και η πρόοδος των εργασιών βρίσκεται κάπου ανάμεσα στο 20 και 25%.
Ο κ. Τζιούμης ισχυρίζεται ακόμα ότι το έργο βρίσκεται εντός του χρονοδιαγράμματος και ότι θα ολοκληρωθεί στις 15 Φεβρουαρίου 2023 που λήγει η συμβατική προθεσμία;"
Σχετικά Άρθρα
- Κ. Καραμανλής: "Κίνδυνος να περιέλθει η χώρα σε μη αναστρέψιμη κατάσταση ομηρίας έναντι της Τουρκίας"
- 100 Χρόνια Μίκης Θεοδωράκης – Το 4ο Διεθνές Φεστιβάλ στη Ζάτουνα Αρκαδίας
- Νέο πρόστιμο σε super market της Τρίπολης!
- ΠΑΣΟΚ Αρκαδίας: "Tο ΠΑΣΟΚ έχει το σχέδιο, τα πρόσωπα και τη δυναμική για να διαμορφώσει μια αξιόπιστη εναλλακτική πρόταση εξουσίας"
- 40ήμερο Μνημόσυνο στη Μυγδαλιά για τον Διαμαντή Κ. Πολυδέρα