Menu
RSS
Παρασκευή, 17/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Στις Ρίζες Τεγέας κατασκεύασαν χριστουγεννιάτικα στολίδια και στόλισαν δένδρο! (εικόνες)

Στις Ρίζες Τεγέας κατασκεύασαν χριστουγεννιάτικα στολίδια και στόλισαν δένδρο! (εικόνες)
Η πλατεία μας φόρεσε τα γιορτινά της, γιατί...την ντύσατε εσείς!
Χάρη σε όλους εσάς, μπορέσαμε να κατασκευάσουμε τα χριστουγεννιάτικα στολίδια μας και να στολίσουμε το δέντρο μας! Μάλιστα ήσασταν τόσο καλοί, που έμεινε χρόνος για να διασκεδάσουμε παίζοντας χριστουγεννιάτικα παιχνίδια και χορεύοντας σε γιορτινούς ρυθμούς! Και επειδή, ως γνωστόν, η προσπάθεια πρέπει πάντα να επιβραβεύεται, θεωρήσαμε πως μια ζεστή σοκολάτα και μερικά μπισκότα, θα ήταν ο,τι πρέπει για να ξεκουραστούμε και να απολαύσουμε τις δημιουργίες μας!
Στο σημείο αυτό, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα παιδιά μας, που έδωσαν ζωή, χρώμα και φως στη χθεσινή -και όχι μόνο- μέρα αλλά και όλους τους ενήλικες, που αγκαλιάζουν πάντα, κάθε μας ενέργεια και μας στηρίζουν σε κάθε μας βήμα! Είναι σημαντικό και δεν το θεωρούμε δεδομένο.
Αξίζει ακόμα να αναφέρουμε πως η εκδήλωση αυτή τη φορά, δεν οργανώθηκε από το Δ.Σ. του Συλλόγου αλλά από μία ομάδα ατόμων, διαφορετικών ειδικοτήτων, που κατάφεραν να συνεργαστούν άψογα και να έχουμε αυτό το όμορφο αποτέλεσμα, που μαρτυρούν και οι παρακάτω φωτογραφίες. Έτσι λοιπόν, θα θέλαμε να πούμε ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στην Κανέλλα Γιαννοπούλου, τη Νίκη Γκόρου, την Καλυψώ Δελή, την Ελένη Κιρκίνη, τη Δέσποινα Μουκάνου, την Ελένη Μπινάση, το Δημήτρη Σαλτούρο και την Αγγελική Χαϊδά, που συντόνισαν όλη την εκδήλωση και φρόντισαν κάθε λεπτομέρεια, από τα στολίδια και την κατασκευή τους, μέχρι το κέρασμα και το παιχνίδι!
Ακόμη, είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι, που χωρίς να ζητηθεί από κανέναν, όλοι συμμετείχαν στον καθαρισμό του χώρου, ώστε να είναι έτοιμος και καθαρός για τις υπόλοιπες δραστηριότητες!
Τώρα πια, δηλώνουμε έτοιμοι να ευχηθούμε ολόψυχα καλές γιορτές σε όλους!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...