Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αντιδήμαρχος Λαγός: "Είναι η πρώτη φορά που οι πρόεδροι συμμετέχουν ενεργά στη διοίκηση του Δήμου και δεν έχουν μονό εκτελεστικό ρόλο"

Αντιδήμαρχος Λαγός: "Είναι η πρώτη φορά που οι πρόεδροι συμμετέχουν ενεργά στη διοίκηση του Δήμου και δεν έχουν μονό εκτελεστικό ρόλο"
Σε ανάρτησή του, ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Λαγός, αναφέρει ... "Στη Δημοτική ενότητα Τεγέας έγινε η πρώτη δημόσια διαβούλευση για να υποβάλει ο Δήμος Τρίπολης φάκελο με προτάσεις εφαρμογής στο νέο πρόγραμμα LEADER ΚΑΠ 2023-2027 μέσω της Αναπτυξιακής Πάρνωνα Α.Ε.ΟΤΑ.,στην οποία ο Δήμος είναι βασικός μέτοχος.
Οι πρόεδροι ενημερώθηκαν από εμένα, εκπρόσωπο του Δήμου Τρίπολης (απόφαση 347/2022 του Δημοτικού συμβουλίου και μέλος του Δ.Σ. του Πάρνωνα) και από υπηρεσιακό παράγοντα για τις δυνατότητες που έχουν ως τοπικές κοινότητες.
Τους μοιράστηκε ενημερωτικό υλικό με την δέσμευση να τους βοηθήσουμε στην υποβολή των προτάσεων .
Η διαβούλευση θα συνεχιστεί και στίς ενότητες Βαλτετσίου και Σκυρίτιδας.
Μαζί μας ήταν και ο Αντιδήμαρχος Τεγέας κ. Μακαρούνης με συγκεκριμένο πλάνο προτάσεων.
Προσωπικά ανέφερα στους προέδρους ότι το θεωρώ,ένα παράλληλο διαχρονικό τεχνικό πρόγραμμα με απεριόριστες δυνατότητες πού δεν έχουμε δυνατότητα να το αγνοήσουμε.
Κάθε άλλη σκέψη μας βγάζει έξω από τίς εξελίξεις.
Η άποψη μου είναι ότι είναι η πρώτη φορά που οι πρόεδροι συμμετέχουν ενεργά στην διοίκηση του Δήμου και δεν έχουν μονό εκτελεστικό ρόλο.
Καλή επιτυχία σε όλους για το καλό όλων."

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...