Βλαχέρνα | Δεν θα γίνει αγιασμός των οικιών και καταστημάτων της Πρωτάγιασης

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ιεράς Μητρόπολης Μαντινείας και Κυνουρίας που αναγνώστηκε (ανήμερα της πρωτοχρονιάς) από τον εφημέριο του χωριού μας π. Παναγιώτη, ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ αγιασμός των οικιών και καταστημάτων της Πρωτάγιασης, στα πλαίσια της μείωσης της διασποράς του κορωνοϊού covid-19.
Οι συγχωριανοί μας, θα μπορούν να πάρουν αγιασμό την ημέρα των ΘΕΟΦΑΝΕΙΩΝ, που θα πραγματοποιηθεί κανονικά η Θεία Λειτουργία.
www.vlaxrna.gr
Σχετικά Άρθρα
- Τρίπολη | Συνελήφθησαν δύο γυναίκες για παράνομη παροχή ρεύματος που προκάλεσε πυρκαγιά
- Όμιλος τένις ΑΕΚ Τρίπολης | Ιακωβίδης και Τριανταφύλλου σε 1η και 3η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα u10
- Η εξήγηση της Μητρόπολης για τη μη τέλεση Εσπερινού στο Μπεντένι | "Τοπικοί παράγοντες δεν ήθελαν να παρίσταται ο συγκεκριμένος ιερεύς στις ακολουθίες"
- Μπεντένι Διακοπίου | "Δεν ήρθε ιερέας να κάνει εσπερινό στον Ιερό ναό της μεταμόρφωσης του Σωτήρος"
- Στον Παναργειακό ο Χαράλαμπος Κατσογιάννης από την Τρίπολη