Menu
RSS
Κυριακή, 19/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Νεστάνη | Το πλάνο με τις εκδηλώσεις για το καλοκαίρι 2023!

Νεστάνη | Το πλάνο με τις εκδηλώσεις για το καλοκαίρι 2023!
Ο Προοδευτικός Σύλλογος Νεστανης φέτος το καλοκαίρι, θα οργανώσει μια μεγάλη σκηνή τέχνης και πολιτισμού, με εκδηλώσεις , παραστάσεις θεάτρου και μουσικής για μικρούς και μεγάλους, που θα φιλοξενηθούν στην κεντρική πλατεία της Νεστάνης ,στην Ακρόπολη Nεστάνης και στο Πάρκο της Βουλωμένης..
. Κάθε εκδήλωση θα αναδεικνύει ένα διαφορετικό σημείο του τόπου μας , με στόχο να φέρνει κοντά κοινό και διοργανωτές . .
Η ατζέντα του Προοδευτικού Συλλόγου για το καλοκαίρι 2023 θα καλύψει όλο το πολιτιστικό φάσμα, με δράσεις κι εκδηλώσεις με εξαιρετικούς καλλιτέχνες και δράσεις που υπόσχονται στο κοινό ξεχωριστές μουσικές και θεατρικές βραδιές, καθώς και γιορτές που αναδεικνύουν την παράδοση και τα ήθη και έθιμα του τόπου μας .
Οι εκδηλώσεις για το φετινό καλοκαίρι δίνουν την δυνατότητα στους Δημότες και τους επισκέπτες του χωριού μας να απολαύσουν ένα όμορφο καλοκαιρινό ταξίδι στην Τέχνη και τον Πολιτισμό, ενισχύοντας την τοπική οικονομία και την δυναμική προβολή της Κοινότητας μας .
«Ο πολιτισμός και η διασκέδαση είναι αυτό που έχουμε ανάγκη αυτή την περίοδο». Να ψυχαγωγηθούμε, να διασκεδάσουμε στις πλατείες, με την οικογένειά μας, τους φίλους μας και τις παρέες μας.». Στόχος μας είναι όλοι οι φορείς να αποτελούν σημείο πολιτισμού , και εστία τέχνης, προσφέροντας σε όλους καθημερινή πρόσβαση στην ψυχαγωγία με επιλεγμένες πολιτιστικές κ.α εκδηλώσεις.
Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι επεξεργαζόμαστε το πρόγραμμα από κοινού με την Τοπική Κοινότητα και την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου μας για το φετινό καλοκαίρι, με ποικιλία ποιοτικών εκδηλώσεων, που όλοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και το οποίο θα γνωστοποιήσουμε σύντομα . Κατόπιν τούτου καλούνται όλοι και όλες οι επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον τόπο μας και που επιθυμούν να προβάλουν την εταιρία, το κατάστημα ή το επαγγελματικό τους σήμα, στο « ΝΕΣΤΑΝΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 23 », να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για πιθανή διαφήμιση / χορηγία στα ηλεκτρονικά μέσα του συλλόγου μας σύμφωνα πάντα με την διάθεση και δυνατότητα που έχουν .
Τα οφέλη μιας τέτοιας χορηγίας στο« ΝΕΣΤΑΝΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 23», είναι πολλά και μπορεί να γίνει με τους παρακάτω τρόπους:
  • Καταχώρηση της επωνυμίας και του λογότυπου του χορηγού στο έντυπο πρόγραμμα εκδηλώσεων που θα κατασκευασθεί.
  • Ένταξη στο διαφημιστικό σποτ της καμπάνιας ..
  • Καταχώρηση της επωνυμίας και του λογότυπου του χορηγού στο banner το οποίο θα βρίσκεται στο χώρο των εκδηλώσεων.
  • Προβολή στα Facebook pages: «ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ» – «ΕΚ ΝΕΣΤΑΝΗΣ Strength in numbers » και στις ιστοσελίδες του συλλόγου .και του Δήμου Τρίπολης
Πληροφορίες: mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. / Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. στο Messenger του συλλόγου https://www.facebook.com/psnestanis / ΕΚ ΝΕΣΤΑΝΗΣ Strength in numbers. / www.facebool.com/voulomeni

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...