Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Βλάσης: "Έρχονται μεγάλες επενδύσεις στην Αρκαδία μας. Δημιουργούμε νέες θέσεις εργασίας, κρατάμε τους νέους στον τόπο μας"! (vd)

Βλάσης: "Έρχονται μεγάλες επενδύσεις στην Αρκαδία μας. Δημιουργούμε νέες θέσεις εργασίας, κρατάμε τους νέους στον τόπο μας"! (vd)

Στην εκδήλωση κοπής πίτας του πολιτικού του γραφείου στην Αθήνα, λαταχειροκροτούμενος, ανεβαίνοντας στο βήμα ο κ. Βλάσης, αρχικά εξέφρασε τη βεβαιότητα για τη νίκη της ΝΔ στις εθνικές εκλογές.

«8 χρόνια  αφιερωμένα στους Αρκάδες και στην Αρκαδία. Όλοι εσείς με στηρίξατε και συνεχίζετε και να με στηρίζετε. Έγιναν πολλά και σημαντικά για την Αρκαδία και για την Πατρίδα μας συνολικά αυτά τα 8 χρόνια».

Ο κ. Βλάσης αναφέρθηκε στα επιτεύγματα της σημερινής Κυβέρνησης και είπε ότι είναι τιμή του που αποτέλεσε μέλος αυτή στη κυβέρνησης ως Υφυπουργός Εξωτερικών ,ευχαριστώντας τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη.

Στη συνέχεια, είπε ότι «ο τόπος μας ήρθε και πάλι στο προσκήνιο αι πρωταγωνιστεί στην περιφέρεια Πελοποννήσου και όχι μόνο. Η  Πολιτεία και ο επιχειρηματικός κόσμος έχουν στραμμένο το βλέμμα τους στην Αρκαδία. Και είμαι χαρούμενος αν μπόρεσα κι εγώ να βάλω ένα λιθαράκι.

Ο τόπος που πριν από 200 χρόνια αποτέλεσε την κοιτίδα της Ελληνικής Επανάστασης, έρχεται και πάλι στο προσκήνιο, να δικαιώσει τους αγώνες των προγόνων μας.

Ο πρώτος στόχος που έθεσε ήταν η προσέλκυση νέων επενδύσεων που θα εγγυηθούν ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά μας. Να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας, να μειωθεί η ανεργία και να μην φεύγουν μακριά από τον τόπο μας οι νέοι.

Συνεργάστηκα άριστα και με τον Πρωθυπουργού και με του Υπουργούς για να γίνει αυτός ο στόχος πραγματικότητα.

Το αποτέλεσμα θεωρώ ότι μας δικαιώνει. Σήμερα, δύο μεγάλες επενδύσεις ελληνικών φαρμακοβιομηχανιών, της DEMO και της ELPEN, γίνονται στην Τρίπολη, ενδιαφέρον έχουν εκδηλώσει κι άλλες εταιρίες, τους επόμενους μήνες, θα έχουμε καλά νέα.

Αν πριν από μερικά χρόνια έλεγε ότι η Τρίπολη θα γινόταν ένας κόμβος της ελληνικής βιομηχανίας φαρμάκου, θα τον έλεγαν ονειροπόλο. Εμείς το κάναμε πράξη.

Αντίστοιχης σημασίας έργο είναι η έλευση φυσικού αερίου, με την Μεγαλόπολη να γίνεται η πρώτη πόλη και να ακολουθεί η Τρίπολη, η Κόρινθος, η Καλαμάτα και η Σπάρτη.

Θα αποτελέσει ένα επιπλέον όπλο στη φαρέτρα επενδυτικών δυνατοτήτων ώστε οι επιχειρήσεις μας να γίνουν ανταγωνιστικές σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

 Στην Μεγαλόπολη θα πραγματοποιηθούν σημαντικά έργα για τη Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση. Σημαντικό ρόλο θα έχει το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου που αναβαθμίζεται μέσω της δημιουργίας κόμβου βιοοικονομίας και δομών υποστήριξης της επιχειρηματικότητας.

Θέσαμε σε τροχιά υλοποίησης το αρδευτικό έργο για τη λίμνη Τάκα.

Ασχοληθήκαμε με τα μεγάλα, ασχολούμαστε και με τα μικρά.

Διευθετούμε τις διαδικασίες αποζημιώσεις για τους πληγέντες από πυρκαγιές και ακραία καιρικά φαινόμενα, λύνουμε προβλήματα για προσλήψεις στα Κέντρα Υγείας, θα βάλουμε στις ράγες στον Καταδυτικό Πάρκο Τυρού.

Για την παράκαμψη Λαγκαδίων, για πρώτη φορά, μετά από χρόνια, προχωράμε συντεταγμένα και μεθοδικά, διότι το αρμόδιο Υπουργείο έχει αναθέσει τη σύνταξη των απαραίτητων γεωτεχνικών ερευνών και μελετών για να ωριμάσει τη δημοπράτηση του έργου. Θα ολοκληρωθούν το δεύτερο τρίμηνο του 2023 όμως αμέσως μετά πρέπει να βρεθούν τα απαραίτητα χρηματοδοτικά εργαλεία και για αυτό θα κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας.

11 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2023 14:09 Σύνδεσμος σχολίου

    12:29 Ποιες είναι οι προοπτικές εδώ. Μόνο τα κίνητρα είναι το δέλεαρ. Είδατε την απογραφή. Γερνάνε οι κάτοικοι της περιοχής μας και οι νέοι αναζητούν αλλού την τύχη τους. Οι πολιτικοί είναι μόνο για τον εαυτό τους άντε και για κάποιους του κύκλου τους ή για κάποια ρουσφέτια. Τίποτα άλλο. Ελάχιστοι ίσως ενδιαφέρονται πραγματικά για τους πολίτες που τους στέλνουν στη Βουλή, στο Δήμο ή στην Περιφέρεια.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2023 13:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Ευχαριστούμε πολύ που μας σκέφτεσαι Κώστα και θα γίνει η ΑΡΚΑΔΊΑ αγνώριστη ,θα χορτάσουμε λεφτά ,θα έχουμε δουλειά, θα κάνουμε οικογένεια ,θα αυξηθεί ο πληθυσμός, θα γελάμε και θα τα ξεχνάμε όλα , θα κάνουμε διακοπές και γενικώς θα μας έχεις στην πένα και μεις θα λέμε ΖΗΤΩ το παιδί του λαού ζήτω ο άνθρωπος που νοιάζεται για το λαό και όχι για τα συμφέροντα

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2023 12:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Κάποιος επενδύει σε έναν τόπο γιατί βλέπει προοπτικές, προφανώς δεν χαρίζει τα λεφτά του κάπου και για να βλέπουν προοπτική στην Αρκαδία οι επενδυτές, κάποιος έχει δουλέψει για τον τόπο.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2023 11:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Βέβαια. Θα σωθούμε. Τώρα θα κοιμηθώ ήσυχος. Για τις υποκλοπές μούγκα

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2023 11:09 Σύνδεσμος σχολίου

    Κανείς δεν επενδύει από αγάπη καί για τα ωραία μας μάτια. Μόνο για δικούς τους λόγους συμφέροντος. Οπότε άσε τα παραμύθια, δεν... μασάμε.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2023 11:08 Σύνδεσμος σχολίου

    Η Αρκαδία πάει μπροστά με σένα Κώστα. Σε ευχαριστούμε!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2023 10:24 Σύνδεσμος σχολίου

    και η θυγατερα παααααααααααααααααει την εφαγε η μαρμαγκα δεν θα τη δουμε ξανα υποψηφια γαμ@ την ατυχια μας

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2023 10:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Χρήστος δεν μπορεί να είναι υποψήφιος. Αντιπεριφεριαρχες δεν θα είναι υποψήφιοι.
    άρα, ποιος θα είναι ο επόμενος?

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2023 09:17 Σύνδεσμος σχολίου

    ΝΑΤΟΣ ΝΑΤΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ! Ο ΝΙΚΑΣ ΕΚΟΨΕ ΤΙΣ ΓΕΦΥΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟ ΒΛΑΣΗ Ο ΔΕ ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΣΤΟ ΝΤΟΥΛΑΠΙ ΑΠΟ ΤΟ 2019. ΤΗΣ ΝΤΙΝΑΣ ΤΗΣ ΕΜΕΙΝΑΝ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ!! ΘΛΙΒΕΡΕΣ ΦΙΓΟΥΡΕΣ ΟΙ ΠΡΩΗΝ. ΑΡΑ Ο ΒΛΑΣΗΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕΤΑΠΗΔΑΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΔΕΧΘΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ;;;; Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ; ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2023 22:18 Σύνδεσμος σχολίου

    Το Καλλιτερο εργαλείο σου ο Δήμαρχος ……

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2023 20:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Οι επενδύσεις αγαπητέ μου έρχονται λόγω των κινήτρων που δίνονται και όχι επειδή ξαφνικά κάποιοι αγάπησαν την Αρκαδία ούτε επειδή είσαι βουλευτής εσύ.
    Ας μην ήταν τα κίνητρα λόγω του κλεισίματος των μονάδων της ΔΕΗ στη Μεγαλόπολη και θα σου έλεγα εγώ αν έρχονταν επενδύσεις. Γιατί δεν έρχονταν αυτοί οι άνθρωποι τόσα χρόνια. Δεν τρώμε κουτόχορτο. Άσε μας ρε φίλε.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...