Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

ΠΑΣΟΚ | Δεν θα ανακοινωθεί την Κυριακή το ψηφοδέλτιο Αρκαδίας – Θα ζητηθούν παραιτήσεις από αυτοδιοικητικές παρατάξεις!

ΠΑΣΟΚ | Δεν θα ανακοινωθεί την Κυριακή το ψηφοδέλτιο Αρκαδίας – Θα ζητηθούν παραιτήσεις από αυτοδιοικητικές παρατάξεις!

Το Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής συνεδρίασε στα γραφεία του κόμματος, το Σάββατο 28 Ιανουαρίου, υπό την προεδρία του Νίκου Ανδρουλάκη.

Όταν πήρε τον λόγο ο επικεφαλής της επιτροπής ψηφοδελτίων, Βαγγέλης Αργύρης, έγινε γνωστό πως στις λίστες των υποψηφίων που θα ανακηρυχθούν δεν θα περιλαμβάνονται τέσσερις περιφέρειες, στις οποίες υπάρχουν ακόμη εκκρεμότητες: η Αρκαδία, η Λακωνία, η Ζάκυνθος και η Σάμος.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι σήμερα (Κυριακή, 29/1/2023), δεν ανακοινωθούν οι υποψήφιοι βουλευτές Αρκαδίας. Αυτό θα γίνει στην επόμενη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου, μετά τα μέσα Φεβρουαρίου!

Επιπλέον, με εισήγηση του κ. Αργύρη αποφασίστηκε ομόφωνα ότι σε όλη τη χώρα στελέχη του κόμματος που θέλουν να είναι υποψήφιοι βουλευτές και στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 ήταν υποψήφιοι με παρατάξεις που δεν στήριξε το ΠΑΣΟΚ, τότε πρέπει πρώτα να παραιτηθούν από τις σημερινές τους παρατάξεις, για να είναι υποψήφιοι βουλευτές. Επιπλέον, θα πρέπει να δηλώσουν ανοιχτά και δημόσια ότι στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023 θα στηρίξουν τους συνδυασμούς του ΠΑΣΟΚ.

Αυτός ο κομματικός «κανόνας» ουσιαστικά αφορά 3-4 περιπτώσεις προσώπων σε όλη τη χώρα, μεταξύ των οποίων και η περίπτωση του Βαγγέλη Γιαννακούρα.

Ο κ. Γιαννακούρας, όπως έχει γράψει και σε πρόσφατο άρθρο του το «Καλημέρα Αρκαδία», έχει ξεκαθαρίσει ότι για περιφερειακές εκλογές του 2023 θα σεβαστεί την άποψη του κόμματος για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, αφού πρώτα εκφράσει την άποψη του, με δεδομένο ότι είναι ένα πρόσωπο με μακρά πορεία και μεγάλη εμπειρία στα αυτοδιοικητικά πράγματα της Πελοποννήσου.

Επιπλέον, έχει αναφέρει την πρόθεσή του ως το τέλος της θητείας να μην παραιτηθεί από την αυτοδιοικητική παράταξη που έχει εκλεγεί, τιμώντας την ψήφο των πολιτών στις εκλογές του 2019.

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ

Σε όλο αυτό το πλαίσιο των εσωκομματικών εξελίξεων του ΠΑΣΟΚ και με διάφορες φήμες και δημοσιεύματα που θέλουν τον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου να βάζει βέτο για άλλες υποψηφιότητες, το «Καλημέρα Αρκαδία» αναφέρει ότι από τις 16 Ιανουαρίου 2023, ο κ. Κωνσταντινόπουλος έχει στείλει γραπτή πολυσέλιδα επιστολή προς τον κ. Αργύρη που ξεκαθαρίζει ότι θα σεβαστεί απόλυτα την απόφαση της Επιτροπής για τους Υποψηφίους.

Στην επιστολή, περιγράφει αναλυτικά μία σειρά από στοιχεία για πρόσωπα και καταστάσεις τα τελευταία χρόνια στο ΠΑΣΟΚ και θα είχε εξαιρετικό ενδιαφέρον κάποια στιγμή στο άμεσο μέλλον να δοθεί στο σύνολό της στη δημοσιότητα …

26 σχόλια

  • Κεντρώος πάντα
    Κεντρώος πάντα Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου 2023 14:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Ψηφίζουμε ΠΑΣΟΚ! Αλλά όχι Οδυσσέα!

  • Αρκάς εξ Αθηνών
    Αρκάς εξ Αθηνών Τετάρτη, 01 Φεβρουαρίου 2023 18:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Μάλλον θα αναφέρεσαι σε άλλο κόμμα. Το ΠΑΣΟΚ βγάζει πάντα βουλευτή στην τριεδρική Αρκαδία! Και τώρα θα βγάλει και στις πρώτες και στις δεύτερες εκλογές. Εκτός αν περιμένεις να βγει τρίτο το Μέρα 25 ή ο Βελόπουλος... Άρα το θέμα είναι ποιον θα βγάλουμε βουλευτή εμείς που ψηφίζουμε ΠΑΣΟΚ! Και ελπίζω να μην βγάλουμε πάλι τον Οδυσσέα! Αλλαγή χρειάζεται!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2023 17:48 Σύνδεσμος σχολίου

    17:12 Όποιον και να ψηφίσετε το λούπο θα πάρετε στο τέλος. Ακόμα να συνηθίσετε;

  • Αρκάς εξ Αθηνών
    Αρκάς εξ Αθηνών Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2023 17:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Σχετικέ, υπάρχουν και άλλοι υποψήφιοι στο ψηφοδέλτιο εκτός από τον Οδυσσέα! Αυτούς θα ψηφίσουμε. Δεν το κατάλαβες; Τόσο δύσκολο είναι; Όταν θα κατατεθεί ολοκληρωμένο το ψηφοδέλτιο, θα σου γράψω και ποιον. Όλοι όταν ξεκίνησαν αδύναμοι ήταν, ο λαός τους ανέδειξε και τους έκανε δυνατούς.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2023 15:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΗΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ.

  • Γκρινιάρης
    Γκρινιάρης Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2023 14:30 Σύνδεσμος σχολίου

    όλοι για το καλό του Αρκαδικού λαού ...
    .χαχαχαχαχα !!!
    με όποιον κι αν κατέβουν ΘΑ το πετύχουν ....χιχιχιχι

  • ΒΑΓΓΕΛΗ  ΞΥΠΝΑ
    ΒΑΓΓΕΛΗ ΞΥΠΝΑ Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2023 09:48 Σύνδεσμος σχολίου

    ΒΑΓΓΕΛΗ ΞΥΠΝΑ ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΤΑΤΟΥΛΑΙΟΙ. Ο ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΟΣ ΣΕ ΦΟΒΑΤΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ. ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΝΑ ΣΕ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΑΛΛΟΝ ΑΕΡΑ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ. ΟΣΟ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΤΟΥΛΗ ΧΑΝΕΙΣ. ΜΕ ΒΛΑΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟ Η ΝΔ ΘΑ ΣΑΡΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ. Ο ΤΑΤΟΥΛΑΚΟΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ. ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΣΥΜΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΣΤΟ ΛΑΓΟΥΜΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΣΕ ΣΩΖΕΙ ΤΙΠΟΟΤΑ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ. ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2023 07:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Αν ρίξεις μαύρο στον Οδυσσέα και ψήφο στο ΠΑΣΟΚ πάλι Οδυσσέα ψηφίζεις άσχετε. Δεν έχει σημασία πόσους σταυρούς θα πάρει.. Όσους και να πάρει θα βγει βουλευτής γιατί οι υπόλοιποι θα είναι αδύναμοι. Αυτό θέλει να κάνει.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2023 02:23 Σύνδεσμος σχολίου

    εσείς εκεί στο ΠΑΣΟΚ έτσι φαγωθείτε μεταξύ σας. βούτυρο στο ψωμί της ΝΔ έχετε γίνει.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2023 02:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Νομίζετε ότι όσοι ψήφισαν τον Βαγγέλη για την Περιφέρεια θα τον ψηφίσουν και για το ΠΑΣΟΚ; ΟΧΙ, δεν θα τον ψηφίσουν γιατί απλά δεν ψηφίζουν ΠΑΣΟΚ αλλά ΤΑΤΟΥΛΗ. Ο Βαγγέλης πολιτικό μέλλον έχει μόνο στην Περιφέρεια με τον Τατούλη και αυτό το ξέρει πολύ καλά. Οι Αρκάδες εκεί τον θέλουν, στην Περιφέρεια, για να τον αποθεώσουν με την ψήφο τους. Οι σημερινοί της Αρκαδίας δεν πιάνουν μια μπροστά του, είναι για τα σκυλιά.

  • Αρκάς εξ Αθηνών
    Αρκάς εξ Αθηνών Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2023 23:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Ψήφο στο ΠΑΣΟΚ!
    Μαύρο στον Οδυσσέα!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2023 21:52 Σύνδεσμος σχολίου

    ο γιαννακουρας θα πρεπει καποια στιγμη να κυταξει και το δικο του πολιτικο μελλον αυτο σημαινει οτι πρεπει να κοψει τον ομφαλιο λωρο με τους τατουληδες. αρκετα τον εκμεταλευτηκαν. ειναι πασοκ εκλεγμενος στην κ.ε. επομενως δεν εχει κανεναν λογο να μην δεσμευτει οτι στις ερχομενες εκλογες για την αυτοδιοικηση θα ειναι με αυτον που θα υποδειξει το κομμα του. αν ειναι ξυπνιος θα αδραξει την ευκαιρια αλλιως θα περιμενει στον αιωνα τον απαντα και θα περασει απεξω απο τη βουλη. αλλα εκεινος ο βουβος κινηματογραφος ο τατουλης τωρα να βγει και να δηλωσει δημοσια οτι αποδεσμευω το βαγγελη και τον ευχαριστω για την μεχρι τωρα συνεργασια. ετσι κανουν οι σωστοι πολιτικοι αντρες. ετσι βοηθαει το βαγγελη

  • ΑΝΩΝΥΜΟΣ
    ΑΝΩΝΥΜΟΣ Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2023 21:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Η κα. ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ...ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ..ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΑ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2023 21:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Οδυσσέα είσαι ντροπή για την αρκαδια Καλύτερα να μην κατέβεις για να πάρει μπροστά το ΠΑΣΟΚ

  • Απορία
    Απορία Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2023 20:04 Σύνδεσμος σχολίου

    Αυτά που γράφεται είναι υποκρισία. Η Λυμπεροπούλου που είναι εκλεγμένη περιφερειακή σύμβουλος με την παράταξη των οικολόγων γιατί τότε ανακοινώθηκε σήμερα υποψήφια βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ στη Μεσσηνία? Η ίδια με δηλώσεις της δήλωσε ότι δεν είναι μέλος του ΠΑΣΟΚ και δεν της ζητήθηκε από κανέναν να παραιτηθεί από πουθενά! Υποκρισία και απλή αντιγραφή των non paper του Κωνσταντινόπουλου που φοβάται την ψήφο του λαού της Αρκαδίας με έναν δυνατό υποψήφιο. Ντροπή!

  • Ορθοδοξο υγειές ΠΑΣΟΚ
    Ορθοδοξο υγειές ΠΑΣΟΚ Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2023 19:17 Σύνδεσμος σχολίου

    για να καταλάβω ο κ. Αργύρης αντιγράφει την δεξιά του '60 που για να γλυτώσεις την Μακρόνησο έπρεπε να υπογράψεις δήλωση μετανοίας

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2023 18:38 Σύνδεσμος σχολίου

    ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΌΝΝΗΣΟ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΕΜΜΙΣΘΗ ΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΆΚΗ..ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΦΟΒΆΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΗΤΤΗΘΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΒΑΖΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΫΠΟΘΈΣΕΙΣ..

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2023 18:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Θα ψάχνετε τη ψήφο σας
    Βρε Οδυσσέα θες να είσαι μοναχουλης;
    Θες να διώξεις όποιον μπορεί να σε απειλήσει;
    Είσαι για πολλά γέλια παιζακι

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2023 17:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Τι θα γίνει στις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές είναι άσχετο με τις εθνικές που προηγούνται.Τα κόμματα θα πρέπει να θέλουν ισχυρά ψηφοδέλτια και ο εκλεκτός του λαού να κερδίζει

  • ΠΑΣΟΚΟΣ
    ΠΑΣΟΚΟΣ Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2023 16:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Οδυσσεα εισαι η ντροπη του πασοκ. Ντροπη στη δημοκρατικη παραταξη που ανεχεται τετοια πραξικοπήματα. Δωστε το λογο στο λαο να αποφασισει!

  • ΑΝΩΝΥΜΟΣ
    ΑΝΩΝΥΜΟΣ Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2023 16:27 Σύνδεσμος σχολίου

    ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ...ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΩ ΤΑ ΣΤΣΛΕΧΗ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ;ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ...ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ... ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΟΦΕΙΛΟΥ Ν ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΟΧΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΝΑ ΘΕΤΟΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΟΣΩΝ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2023 15:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Χαχαχ έχει γέλιο η υπόθεση, Οδυσσέα μήπως θες να είσαι μόνο σου

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2023 15:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν είναι έτσι ακριβώς τα πράγματα. Αυτά τα λέει ο Οδυσσέας για να δημιουργεί κλίμα. Δεν ζητήθηκε στην κεντρική πολιτική επιτροπή από κανέναν να παραιτηθεί από την παράταξη στην οποία είναι. Το σίγουρο είναι ότι ο Γορτύνιος κάνει εκβιασμό ακόμα και στον Ανδρουλάκη. Δυστυχώς αυτό θα έχει επίπτωση στο κόμμα. Θέλει να είναι μόνος του στην Αρκαδία και οι συνυποψήφιοι να είναι αδύναμοι. Και αυτό θα φανεί όταν θα ανακοινωθεί το ψηφοδέλτιο.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2023 13:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Η απόλυτη ντροπή ! Πως καταντήσατε έτσι το ΠΑΣΟΚ ;Κρίμα τα αποτελέσματα δυστυχως θα είναι οδυνηρά !

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2023 13:21 Σύνδεσμος σχολίου

    τυχαίο άραγε;

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2023 13:08 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλά τώρα μας έπεισε ο Κωνσταντινόπουλος. Είναι τυχαίο ότι στην Αρκαδία δημιουργείται πρόβλημα μαζί με τους άλλους νομούς που εκεί το πρόβλημα έχει να κάνει με την δύναμη του κόμματος και το γεγονός ότι δεν είχαν εκλεγεί βουλευτές του κόμματος .
    Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια. Έχει δημιουργήσει τέτοια εμπλοκή για την Αρκαδία που φαίνεται από όλα τα γεγονότα. Αλλά σίγουρα ο λαός θα δείξει ότι έκανε λάθος.
    Μήπως η ανακοίνωση να γίνει μετά τις εκλογές για να είναι μόνος του ο Πολυμήχανος.
    Ρε άντε από εκεί που θέλετε και ψήφο από το λαό της Αρκαδίας

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...