Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Απόστολος Σπυρόπουλος: «Η κυβέρνηση της ΝΔ είναι η καλύτερη μετά τα μνημόνια. Θα είμαι ενεργός πολιτικά στην Αρκαδία»

Απόστολος Σπυρόπουλος: «Η κυβέρνηση της ΝΔ είναι η καλύτερη μετά τα μνημόνια. Θα είμαι ενεργός πολιτικά στην Αρκαδία»

Τους λόγους για τους οποίους αποχώρησε από το ΠΑΣΟΚ εξήγησε στη Δημοτική Ραδιοφωνία ο Απόστολος Σπυρόπουλος, γιος του αειμνήστου πρώην Υπουργού, Ροβέρτου Σπυρόπουλου.

Ο κ. Σπυρόπουλος απάντησε στα ερωτήματα του Μηνά Αρτόπουλου, στην εκπομπή «Επί της ουσίας», επιβεβαιώνοντας αρχικά ότι είχε θέσει τον εαυτό του μέχρι κάποια στιγμή στη διάθεση του ΠΑΣΟΚ για υποψηφιότητα.

Όμως, όπως τόνισε η απουσία ξεκάθαρου προγράμματος από το ΠΑΣΟΚ, τον οδήγησε στην απόφαση να αποχωρήσει, λέγοντας ότι δεν θέλει να υπηρετεί το «λίγο».

Στη συνέχεια, τόνισε πως για αυτή την κατάσταση που επικρατεί στο κόμμα έχουν ευθύνη άπαντες, όλες οι δομές, ο βουλευτής, ο υπεύθυνος των ψηφοδελτίων, ο γραμματέας, η ηγεσία.

Στηλίτευσε το γεγονός ότι ακόμα το ΠΑΣΟΚ δεν έχει ανακοινώσει ψηφοδέλτιο στην Αρκαδία, επισημαίνοντας ότι η ευθύνη είναι κεντρικά. Επίσης, μετά από ερώτηση, ανάφερε ότι είναι παράλογο να ζητείται από τον κ. Γιαννακούρα να παραιτηθεί από την αυτοδιοικητική παράταξη που έχει εκλεγεί, όταν ο κ. Γιαννακούρας έχει δεσμευτεί ότι θα σεβαστεί τις επιλογές του κόμματος για τις επόμενες περιφερειακές εκλογές.

Ακολούθως, είπε ότι αγαπά την Αρκαδία και ότι θα είναι ενεργός στα πολιτικά δρώμενα.

«Δεν εννοούσα ότι θα είμαι υποψήφιος βουλευτής με άλλο κόμμα. Θα είμαι ενεργός, χωρίς απαραίτητα να ανήκω σε κόμμα. Διαψεύδω τη φήμη περί υποψηφιότητας με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Η χώρα πρέπει να συνεχίσει τη σταθερότητα. Η σημερινή κυβέρνηση είναι η καλύτερη μετά τα μνημόνια, παρά το γεγονός ότι έχει κάνει λάθη.»

Πάντως, δεν θέλησε να απαντήσει στο υποθετικό ερώτημα τι θα αποφάσιζε αν η ΝΔ του έκανε πρόταση για βουλευτική υποψηφιότητα. Συμπλήρωσε ότι μέχρι σήμερα δεν του έχει γίνει καμία πρόταση και δεν θα βιαστεί να λάβει αποφάσεις. Επίσης, τόνισε ότι δεν τον ενδιαφέρει ο ρόλος του περιφερειακού και του δημοτικού συμβούλου”.

12 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 05 Φεβρουαρίου 2023 09:30 Σύνδεσμος σχολίου

    οργανωμένο το σχέδιό σου Απόστολε.κατάφερες και έγινες πρωτοσέλιδο στην Απογευματινή την κατάλληλη στιγμή

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 04 Φεβρουαρίου 2023 22:52 Σύνδεσμος σχολίου

    ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΧΑΛΙΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 04 Φεβρουαρίου 2023 22:21 Σύνδεσμος σχολίου

    τώρα διαπίστωσε ότι η κυβέρνηση της ΝΔ είναι η καλύτερη η το ήξερε από πρίν όταν ζητούσε από το ΠΑΣΟΚ να είναι υποψήφιος?Ανόητος η πονηρό?.Βλέπω το έγκλημα είναι καλά οργανωμένο και βρώμικο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 04 Φεβρουαρίου 2023 15:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Εσείς όλα τα ...συντρόφια του ΠΑΣΟΚοΚΙΝΑΛ ή όπως στον π@@@σο λέγεται το από-κομμά σας θα πρέπει να αισθάνεστε μεγάλη υπερηφάνια και χαρά για το συντρόφι που πάει σούμπιτο με κλειστά τα μάτια στον Κούλη ε; Αλλά τι λέω; Αφού οι μισοί από σας (και βάλε) το ζαβό θα πάτε να ψηφίσετε. Ό,τι σκ@τά και το φτυάρι δηλαδή

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 04 Φεβρουαρίου 2023 12:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Το παιδί το ήξερε μέχρι τώρα κανένας;; Ξαφνικά με μοναδική πολιτική παρουσία το όνομα του πατέρα του απαιτούσε να κατέβει για υποψήφιος Δυσαρεστήθηκε και εγκατέλειψε διαφωνώντας κατά το γνωστό για πολιτικούς λόγους Παλικάρι μου άλλη δουλειά βρες όχι άλλο δούλεμα

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 04 Φεβρουαρίου 2023 10:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Τι δουλειά κάνει??

  • DHMOTHS
    DHMOTHS Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου 2023 11:13 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε παλικάρι αϊντε στην Κηφισιά σου και κόλλα κάνα ένσημο γιατί σε βλέπω στο Κακούρι!

  • Κ.Τ.
    Κ.Τ. Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου 2023 01:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Κατεβα ρε Αποστολε να δεις πόσους ψηφους θα βρεις... πήρες ένα δείγμα στις εκλογές για συνεδρος του ΠΑΣΟΚ... δεν βρήκες μέσα στην κάλπη ούτε τους ψήφους αυτών με τους οποίους έπινες καφέ...
    και μάθε κάτι ακόμα, στην Αρκαδία το ΠΑΣΟΚ δεν ήταν ποτέ της τάξεως του 3% και του 4%... αλλά και που να το μάθεις;!;! αφού στην Αρκαδία έρχεσαι μόνο για αγροτουρισμο... Αιντε ένας ένας μας τα πρηξατε!!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 02 Φεβρουαρίου 2023 23:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Περιφρόνηση καί αηδία. Μήν ασχολείστε.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 02 Φεβρουαρίου 2023 22:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Μάλιστα !!Καταλάβαμε…Σου αρέσει η ΝΔ ;Έχει πολύ γέλιο η υπόθεση !

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 02 Φεβρουαρίου 2023 21:47 Σύνδεσμος σχολίου

    ποιος ειναι ο νεανιας?

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 02 Φεβρουαρίου 2023 21:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπορεί φυσικά κάποιος να διαφωνεί με την σημερινή ηγεσία στο ΠΑΣΟΚ , άλλα να περίμενε και άλλα να βγήκαν, αλλά όταν κουβαλάς ένα όνομα όπως του Ροβέρτου , διαφωνείς, παιρνεις το καπελάκι σου και φεύγεις αλλά δεν πηγαίνεις σε άλλο κόμμα. Περιμένεις όπως περιμένουν χιλιάδες μέλη , στελέχη και φίλοι σε όλη τη χώρα να γυρίσει ο τροχός ! Δεν φεύγεις από το κόμμα σου με αυτήν την προιστορία. Θα ήταν μεγάλο σφάλμα να φύγει ο Απόστολος και να πάει ή στην ΝΔ ή στον ΣΥΡΙΖΑ !!!! Περιμένεις φίλε . Τώρα να εκθειάζεις την Νουδουλα που μας έχει δεσει χειροπόδαρα με τετοια ακρίβεια, να ανεβαίνουν όλα, τα καυσιμα στα υψη, οι λογαριασμοι της ΔΕΗ αστρονομικοι και συ να βλεπεις αξιο το Μητσοτάκη κατι λαθος υπάρχει επίσης φίλε. Οι λογαριασμοι της ΔΕΗ φουντώσαν πριν τον πολεμο, εχουμε δωσει 8 δις στους παροχους- νταβατζηδες, το πετρελαιο επεσε οπως και η τιμη του φυσικου αεριου και εμεις πληρωνουμε τα καυσιμα για χρυσαφι κατι δεν παει καλα φιλε με τους φιλους σου τους νεοδημοκρατες. Και τελος τα σουπερ μαρκετ εγιναν απλησιαστα δινεις 100 ευρω και φευγεις αδειος. Ποιος Μητσοτάκης λοιπόν Αποστολη !!!!!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...