Menu
RSS
Κυριακή, 19/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αναταραχή στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ με τις εξελίξεις Πολάκη - "Μέλη ζητούν τη διαγραφή τους από το κόμμα"!

Αναταραχή στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ με τις εξελίξεις Πολάκη - "Μέλη ζητούν τη διαγραφή τους από το κόμμα"!

Οι εξελίξεις με τον Πάυλο Πολάκη στον ΣΥΡΙΖΑ έχουν προκαλέσει αντιδράσεις και σε τοπικό επίπεδο. Η διαφαινόμενη οριστική ρήξη του κόμματος με τον Π. Πολάκη βρίσκει αντίθετα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας.

Προς το παρόν, δεν έχει υπάρξει επίσημη ανακοίνωση, όμως κάποια μέλη ήδη εκφράζουν τις δαιφωνίες τους μέσα από τα social media. 

H συντονίστρια ΟΜ Ανατολικής Τρίπολης του ΣΥΡΙΖΑ, Ρούλα Σκούρτη έγραψε σε σχόλιο κάτω από μία ανάρτησή της ότι "Παρά πολλά μέλη χθες με πήραν τηλέφωνο και ζητούσαν τη διαγραφή τους ... Υπομονή μέχρι τη Τρίτη.. αυτό τους είπα...".

Ένα σχόλιο που δείχνει την κατάσταση που υπάρχει στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ αυτή τη στιγμή, από μία μερίδα μελών.

Να σημειωθεί ότι η κυρία Σκούρτη στο αρχικό της post έγραφε ... ""Όχι δεν είναι έτσι, έναν μπροστάρη έχω δεν τον αφήνω μόνο του τον κωλο σας να χτυπάτε κάτω, του την έχουν πέσει οι λύκοι και εγώ θα κάτσω να κοιτάω να τον κατασπαράξουν, όχι ρε φίλε αρπάζω την μαγκούρα κι ας μας φάνε και τους δυο μας αλλά μόνο του δεν τον αφήνω!!!! Δεν περιμένω να το καταλάβεις"!!!

Αυτό είναι σχόλιο ενός συντρόφου που είδα σε τείχο φίλου.....
Και ναι, αυτό είναι αριστερά ..... Χωρίς ανθρωπιά και συντροφικότητα δεν διαφέρεις σε τίποτα από τη δεξιά...."

Κείμενο | www.kalimera-arkadia.gr 

8 σχόλια

  • Ποπη
    Ποπη Κυριακή, 04 Ιουνίου 2023 02:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Η Ρούλα η συντρόφισσα, μόνο συντρόφισσα δεν είναι. Μπλοκάρει στο fb συντρόφους της , που μάλιστα έχουν την ίδια θέση με αυτήν στο κόμμα (συντονιστές ΟΜ κλπ κλπ) επειδή εκφράζουν, σε δημοσιεύσεις της στο fb , διαφορετικές απόψεις από τις δικές της. Τους προσβάλλει χυδαία και μετά τους μπλοκάρει. Αυτή είναι η Ρούλα Σκούρτη! Η συντρόφισσά μας!

  • Ποπη
    Ποπη Κυριακή, 04 Ιουνίου 2023 01:18 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρούλα Σκούρτη.
    Ένα υπεροπτικό άτομο που μιλά στους άλλους, ακόμη και στους συντρόφους της για ενσυναίσθηση, αλλά η ίδια στερείται αυτής.
    Π. Ζ. Κ.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 06 Μαρτίου 2023 20:13 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε την καυμενούλα τη Ρούλα !!!! Εξακολουθεί να θαυμάζει τη νταμα τη σπαθατη και να της κανει λαικ σε οτι αναρτά. Και μετα μου λες γιατί οι συριζαιοι της Τρίπολης ειναι για κλωτσιες. Ολοι τους αχρηστοι. Σε αυτούς ποντάρει ο Πετράν ο γυρολόγος. Τοσο αφελεις τοσο βλακες. Α ρε Τάσο καρατασο με τα μυαλα που κουβαλατε ολοι σας. Για τα μπαζα ρε

  • anonymous
    anonymous Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2023 16:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπα, μπα, μπα βγάλαμε και άλλο λαγό!!Αλλοι οι Συριζαιοι της Τριπολιτσάς και οι υπόλοιποι άλλοι είναι καλύτεροι; Και δεν μου κολλάγε ρε παιδάκι μου η πολιτική αλλαγή στην Αρκαδία από τον Καρανικα. Θα μας διορισετε και τον Στάικο βουλευτή μήπως;

  • ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΑΤΟΣ
    ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΑΤΟΣ Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2023 15:39 Σύνδεσμος σχολίου

    ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2023 13:30 Σύνδεσμος σχολίου

    και εσύ να φας στη μαπα τον πετράν για περιφερειαρχη και την ντινα να γαυγιζει γιατι οι συριζαιοι της τρομπολιτσας εισαστε για τα μπαζα να πατε τροκανια να στηριξετε τους αχρηστους

  • anonymous
    anonymous Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2023 11:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Ώπα ρε φίλε, κουλαρισε!! Πάρε άλλη μια τετραετία τον Κούλη για να στρώσεις!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2023 23:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Η ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΑ ΡΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΞΩ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΘΕΛΕΙ. ΠΑΛΙΑ ΠΑΣΟΚΑΡΙΑ ΤΟΥ ΒΑΘΕΩΣ. ΚΑΙ ΦΑΝ ΤΗΣ ΝΤΙΝΑΣ ΤΗΣ ΣΠΑΘΑΤΗΣ , ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΚΑΙ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΚΟΜΠΑΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΩΗΝ. Η ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΑΨΥ ΠΑΥΛΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΤΗΣ ΧΑΛΑΕΙ ΤΗ ΣΟΥΠΑ ΓΙΑΤΙ Η ΚΟΜΠΑΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΩΗΝ ΧΑΝΟΥΝ ΤΟ ΣΤΗΡΙΓΜΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΤΟΥ ΓΥΡΟΛΟΓΟΥ. ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝΕ ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ. ΚΑΛΜΑ ΡΟΥΛΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΘΕΛΕΙ ΣΩΦΡΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΑΠΛΟΤΗΤΑ. ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΙΣΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑΡΑΤΕΣ. ΟΧΙ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΚΑΘΕ ΕΠΙΠΕΔΟΥ. Ο ΠΑΥΛΟΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΩΣ ΓΝΗΣΙΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΜΕ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΙΔΕΕΣ ΟΠΩΣ ΑΡΜΟΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. Ο ΑΥΡΙΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΘΕ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΦΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΙΚΙΣΤΕΣ. ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΤΑΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΝΕΡΟΚΟΥΒΑΛΗΤΗΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΚΟΥΕΙ ΜΟΝΟΝ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΙΣ ΗΡΕΜΕΣ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ. ΟΧΙ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΕΣ ΠΙΑ. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΔΙΝΕΙ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΡΙΟΝΙΖΟΥΝ ΤΟ ΚΛΑΔΙ ΠΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΠΑΝΩ. ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΙΚ ΣΤΟΥΣ ΞΟΦΛΗΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΝΤΑΜΕΣ. ΜΟΛΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΤΙ ΕΣΤΙ ΒΕΡΥΚΟΚΟ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΟΤΕ ΤΙΣ ΛΑΘΟΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΑΣ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...