Εκοιμήθη ο Ιερέας Χρήστος Βουτυρίτσας
Ο πάτερ Χρήστος είχε καταγωγή από τις Αραχαμήτες όπου γεννήθηκε το 1967. Χειροτονήθηκε υπό του μακαριστού Μητροπολίτη Γυθείου και Οιτύλου κυρού Σωτηρίου την 25η Οκτωβρίου 1992 ως διάκονος στον Ι.Ν Αγίου Δημητρίου Πύργου Διρού Λακωνίας και την 2α Νοεμβρίου 1992 στον Ι.Ν Υπαπαντής του Κυρίου Καλαμάτας ως Πρεσβύτερος.
Διακόνησε ως τακτικός Εφημέριος του Ι.Ν Αγίου Γεωργίου Πλατάνου Λακωνίας και την 31η Αυγούστου 2001 διορίστηκε υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μαντινείας & Κυνουρίας κ.κ Αλεξάνδρου ως Τακτικός Εφημέριος του Ι.Ν Αγίου Νικολάου Σκοπής Τριπόλεως. Το 2010 μετατέθηκε στην ενορία του χωριού Θάνα Τριπόλεως.
Η ζωή τον δοκίμασε αφενός γιατί δυστύχησε χάνοντας την Πρεσβυτέρα Σωτηρία Σαξιώνη αλλά και την κόρη του σε μικρή ηλικία και αφετέρου γιατί είχε πολλαπλά θέματα υγείας.
Στον εναπομείναντα γιο του εκφράζουμε τα Θερμά μας συλλυπητήρια καθώς και στα αδέρφια του, συγενείς, συνεδέλφους.
Η Νεκρώσιμη Ακολουθία θα γίνει στον Πλάτανο Λακωνίας αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά μέρα και ώρα αν και πιθανολογείται για Σάββατο.
Tags:
Χρήστος Βουτυρίτσας,Σχετικά Άρθρα
- Ο Δημήτρης Κωστόγιαννης στη ΔΡΤ | Η μη υποψηφιότητα στον Δικηγορικό, το δεύτερο κτίριο πίσω από το Δικαστικό Μέγαρο, το εφετείο και οι φυλακές
- Νέες θέσεις εργασίας στον δήμο Μεγαλόπολης
- Οι Tigers για τη δολοφονία οπαδού στη Χαλκίδα: "Καταδικάζουμε απερίφραστα κάθε ενέργεια τυφλής βίας"
- Καθημερινά (πλην Τρίτης) προσβάσιμοι ο Πύργος της Λεβένταινας και ο ναός Αγίου Νικολάου στην Καρύταινα
- Παράλιο Άστρος | Δεύτερη παράταση για τα έργα στην οδό "Καλλίτση"





