Μαθητές του γυμνασίου Λεβιδίου ζωγράφισαν τον κάδο ανακύκλωσης του σχολείου
Στις 31-3-2023 οι μαθητές του γυμνασίου Λεβιδίου υλοποίησαν δράση στα πλαίσια του προγράμματος Erasmus με θέμα «Καλλιτεχνικές διαδρομές για ένα πράσινο σχολείο-Green Art».
Οι μαθητές με τη βοήθεια των καθηγητών τους ζωγράφισαν τον κάδο ανακύκλωσης του σχολείου τους στέλνοντας το μήνυμα ότι η τέχνη μπορεί να ομορφύνει και να ευαισθητοποιήσει μαθητές και κοινότητα ώστε να λειτουργήσουν όλοι μαζί με ε οικολογική συνείδηση μειώνοντας το αποτύπωμα μας στη Γη.
Tags:
Γυμνάσιο Λεβιδίου,Σχετικά Άρθρα
- Μια βραδιά συγκίνησης, παράδοσης και τιμής | Δήμος Γορτυνίας και Μητρόπολη τίμησαν τον Πρωτοπρεσβύτερο π. Χρίστο Κυριακόπουλο στη Δημητσάνα
- Μεγαλόπολη | Πρόταση 1 εκατ. ευρώ για την αποκατάσταση των πλημμυρικών ζημιών
- Μεγαλόπολη | Προχωρά το σχέδιο για την κατασκευή κλειστού κολυμβητηρίου
- Το Αντάμωμα στη Ζώνη Μεγαλόπολης (εικόνες)
- Τεγεατικός Σύνδεσμος | Τελέστηκε το Μνημόσυνο στη μνήμη των Ιδρυτών, Ευεργετών και των Υπέρ της Πατρίδος Πεσόντων Τεγεατών (εικόνες)






