Το ψηφοδέλτιο του ΜΛ-ΚΚΕ στην Αρκαδία

Το Μ-Λ ΚΚΕ συμμετέχει στις εκλογές της 21ης Μάη με το αγωνιστικό ψηφοδέλτιο που δίνει σήμερα στη δημοσιότητα.
Οι οικονομικές δυσκολίες είναι αυτές που επέβαλαν στο Μ-Λ ΚΚΕ να περιορίσει τον αριθμό των υποψηφίων του στους νομούς της χώρας. Τα παράβολα (150 ευρώ για κάθε υποψήφιο) δημιουργούσαν ένα δυσβάστακτο οικονομικό βάρος, αν συνυπολογιστεί και το σοβαρό ενδεχόμενο δεύτερων εκλογών σε ενάμιση μήνα καθώς και των εκλογών για την Τοπική Αυτοδιοίκηση τον επόμενο Οκτώβρη.
Οι 67 υποψήφιοι του ψηφοδελτίου του Μ-Λ ΚΚΕ είναι άνθρωποι του αγώνα και της μαζικής συνδικαλιστικής πάλης, εργαζόμενοι, άνεργοι, φοιτητές, πολιτικά στελέχη, γνωστοί για την πολύχρονη, καθημερινή τους δράση, για τη συμβολή τους στην υπεράσπιση των εργατικών και λαϊκών δικαιωμάτων, τη συμμετοχή τους στους μικρούς και μεγάλους λαϊκούς αντιιμπεριαλιστικούς αντιφασιστικούς αγώνες, για την έξοδο της Ελλάδας από την ΕΕ και το ΝΑΤΟ, για την ανατροπή του καθεστώτος της ιμπεριαλιστικής εξάρτησης και της υποτέλειας. Και η συμμετοχή τους στις εκλογές αυτήν ακριβώς την κατεύθυνση θέλει να υπηρετήσει και να αναδείξει:
Τον προσανατολισμό του αγώνα και της μαζικής πάλης για την ανατροπή της πολιτικής της φτώχειας, της ανεργίας και της ξένης εξάρτησης. Κόντρα στους εκβιασμούς και τα κάλπικα διλήμματα των επιτελείων της ντόπιας άρχουσας τάξης και των ιμπεριαλιστών, καταδικάζοντας τη ΝΔ και το ΣΥΡΙΖΑ, αποδοκιμάζοντας τις δυνάμεις του συμβιβασμού και της υποταγής.
Γιατί η ελπίδα του λαού βρίσκεται στον ανειρήνευτο αγώνα ενάντια στο σάπιο και διεφθαρμένο καθεστώς της ιμπεριαλιστικής εξάρτησης και υποτέλειας και ενάντια στο σύστημα της άγριας καπιταλιστικής εκμετάλλευσης και καταπίεσης.
ΝΟΜΟΥ ΑΡΚΑΔΙΑΣ
ΑΔΡΙΑΝΟΣ ΙΑΣΩΝ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Ιωάννη
Σχετικά Άρθρα
- Δόμηση σε χωριά κάτω των 2000 κατοίκων | «Άμεσες νομοθετικές ρυθμίσεις για τη διόρθωση των στρεβλώσεων» ζητά το ΤΕΕ Πελοποννήσου
- Παραβατικότητα ανηλίκων | Κοινωνική εργασία εντός του σχολείου, αντί για αποβολές!
- Δασική αναψυχή με πεζοπορία σύναξη και περιήγηση σε Δυρράχι και Καμάρα διοργανώνουν τα «Γεράκια»
- Οικογενειακό τραπέζι από την διοίκηση στο Ανδρικό και Παιδικό τμήμα (εικόνες)
- Μαθητικό καλλιτεχνικό φεστιβάλ στην Τρίπολη - Στο επίκεντρο τα ανθρώπινα δικαιώματα! (vid)