Τατούλης: "Η μάχη του Βαλτετσίου σηματοδότησε την έναρξη της Απελευθέρωσης της Ελλάδας από τον τουρκικό ζυγό"
Στο Βαλτέτσι παρευρέθηκε ο πρ. Περιφερειάρχης Πελοποννήσου και επικεφαλής της «Νέας Πελοποννήσου» Πέτρος Τατούλης για τις επετειακές εκδηλώσεις μιας από τις σημαντικότερες νίκες των Ελλήνων.
Ο Πέτρος Τατούλης δήλωσε για τη μάχη του Βαλτετσίου: «Η μάχη του Βαλτετσίου (12-13 Μαΐου 1821) σηματοδότησε την έναρξη της Απελευθέρωσης της Ελλάδας από τον τουρκικό ζυγό.
Οφείλουμε να τιμούμε τους Ήρωες που αγωνίστηκαν για την Ελευθερία του τόπου μας και να είμαστε στην πρώτη γραμμή οποτεδήποτε χρειαστεί για να υπερασπίσουμε την Ελευθερία και τη Δημοκρατία.
Χρονιά πολλά και καλά σε όλους!
Χρόνια πολλά και καλά στους απανταχού της γης Βαλτετσαίους!»
Σχετικά Άρθρα
- Κηδεία Αλίκης χήρας Κωνσταντίνου Παρασκευοπούλου
- Δημοτικό Σχολείο Άστρους | Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αναβάθμισης μέσω του προγράμματος «Μαριέττα Γιαννάκου» (εικόνες)
- 5ο Tripolis Street Food Festival | Θεσμός για την Τρίπολη με στόχο την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας (vd)
- Η αναφορά του Mega για την Εύη Τατούλη στο βουλευτικό ψηφοδέλτιο Σαμαρά στην Αρκαδία!
- Μια ανοιχτή αγκαλιά για κάθε παιδί – Το μήνυμα του Μητροπολίτου Επιφανίου για τη νέα σχολική χρονιά
5 σχόλια
-
ΓΥΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΓΙΟΡΤΗ ΣΕ ΓΙΟΡΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΩΣ ΖΟΥΝΕ ΡΕ !!!! ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΑ ?
-
11.24 πολιτικοι γυρολογοι εισαστε και οπου κατσει η μπιλια σημερα με τους συριζαιους, χτες με τους νεοδημοκρατες, προχτες με το πασοκ ΕΝΑΣ ΑΧΤΑΡΜΑΣ αρκει να κραταμε τη θεσουλα μας ευτηχως που ξηπνησε ο κοσμος και σας ειδε περι τινος προκιται ουστ απο δω
-
ΣΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΠΕΤΡΟΥ ΤΑΤΟΥΛΗ , ΝΕΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ , ΒΑΣΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΟΘΥΜΙΑ ΣΤΟ ΠΩΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ , ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ . ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ , ΠΑΣΟΚΟΙ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΟΦΕΛΗ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ .ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙ ΑΥΤΟ .
-
Γεια σου ρε ΠΑΣΟΚΕ Πέτρο με Ντίνα και το Βαγγέλη!!!
-
Ευτυχώς που οι ψηφοφοροι του Μωριά μας απαλαξαν απο τον τατουλικο ζυγο και την αλαζονια της Ντινας ! Πισω ρε λαικιστες






