Menu
RSS
Τρίτη, 21/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ο ΣΑΟΟ στο δάσος της Σκιρίτιδας

Ο ΣΑΟΟ στο δάσος της Σκιρίτιδας

Εξόρμηση στη Βλαχοκερασιά και στον τεχνητό δρυμό της Σκιρίτιδας θα πραγματοποιήσει την Κυριακή 28 Μαΐου 2023  ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατών Οικολόγων (ΣΑΟΟ).
Ο δρυμός της Σκιρίτιδας έχει έκταση περίπου 50.000 στρέμματα. Τον οραματίστηκε στις αρχές του 20ου αιώνα και τον υλοποίησε τη δεκαετία του 1960 ο πρωτοπόρος δασολόγος Αναστάσιος Στεφάνου (1893 -1984).
Οι συμμετέχοντες θα περπατήσουν στο δάσος της Βλαχοκερασιάς, την κυκλική διαδρομή που έχει σχεδιάσει και υλοποιήσει ο συνορειβάτης από την Βλαχοκερασιά Τάσος Μήτσιος και η οποία περνάει μέσα από την χαράδρα του Ευρώτα.

Θα γίνει μια πορεία:

Βλαχοκερασιά - Πηγή του ∆άσους – Βάλταινα - Λίµνη – Μύλοι - Χαράδρα ποταµού Άνω Ευρώτα - Φαράγγι Μελίσσι -Πηγή Μελίσσι - Προφήτης Ηλίας - Βλαχοκερασιά.

Ώρες: 6 | Κατηγορία: Β.

Αναχώρηση λεωφορείου: Κυριακή 8:00 π.µ. από την πλατεία . Κολοκοτρώνη

Πληροφορίες -  δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία του Συλλόγου: Β. Δεκάζου 9-11, τηλ.:  2710234980, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., www.saoo.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...