Μαίναλο | "Ελεύθερα Βουνά Χωρίς Αιολικά" στην κορυφή της Οστρακίνας! (εικόνες - βίντεο)
Το καλοκαίρι ξεκίνησε φέτος στο Μαίναλο με μια μουσική βραδιά παρέα με τους Κanarya the band οι οποίοι συνοδεύτηκαν με παραδοσιακά τραγούδια από Ελλάδα και Βαλκάνια.
Το λαούτο, το καβάλι, η γκάιντα και το κλαρίνο ήταν κάποια από τα παραδοσιακά όργανα που συντρόφευαν το μουσικό τους πέταγμα.
Εκεί, σηκώθηκαν και πανό για "Ελεύθερα Βουνά Χωρίς Αιολικά", με αφορμή και την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος.
Σχετικά Άρθρα
- Συναυλία με την Ιουλία Καραπατάκη το καλοκαίρι στο Λεωνίδιο!
- Καθίζηση στο Λιβαδάκι | Ξεκίνησαν έργα βελτίωσης σε δασικό δρόμο στην Κάτω Γορτυνία - Συνδέει το Νεοχώρι με το Χάνι Καπελίτσας (vd)
- Στατικό πρόβλημα στα κτίρια - Κλείνουν για φέτος οι κατασκηνώσεις | Τζιούμης: "Δεν ρισκάρουμε να θέσουμε τα παιδιά μας σε τέτοιο κίνδυνο"
- Ο Αστέρας υποδέχτηκε σπουδαστές του τμήματος Βοηθών Φυσικοθεραπείας του ΣΑΕΚ Τρίπολης
- Πραχαλιάς - Κεχαγιάς: "Ζητούμε να αναθεωρήσει το Υπουργείο Πολιτισμού και να χαρακτηρίσει νεότερο μνημείο τον ανδριάντα του Κολοκοτρώνη" (vd)
4 σχόλια
-
15:55 Γειά σου ρε "Πέτρο Γιαννακόπουλε" που εσύ δεν είσαι κότα κι έχεις το θάρρος της γνώμης σου και γράφεις επώνυμα με ολόκληρο το όνομά σου. Δικαιωματικά σου αξίζει το βραβείο της ανοιχτής παλάμης
-
Όπως πάντα οι ανώνυμοι σχολιαστές παίρνουν το όσκαρ στη μπούρδα
-
Μπράβο τα αριστερόφρονα παιδιά που θα πάνε μπροστά του τον εδώ τον τόπο σε αυτους στηριζόμεθα για ανάπτυξη
-
Όποιος δεν θέλει αιολικά να μην καίει ρεύμα






