Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ο Νίκος Φλώρος μίλησε στα παιδιά της «Ζωοδόχου Πηγής» για την τέχνη του και την ζωή του! |Δείτε τον εντυπωσιακό χειροποίητο δώρο των παιδιών που τον συγκίνησε

Ο Νίκος Φλώρος μίλησε στα παιδιά της «Ζωοδόχου Πηγής» για την τέχνη του και την ζωή του! |Δείτε τον εντυπωσιακό χειροποίητο δώρο των παιδιών που τον συγκίνησε

Καλεσμένος του Παναγιώτη Βαλασόπουλου (διευθυντή του νηπιαγωγείου και παιδικού σταθμού της Μητρόπολης «Ζωοδόχου Πηγής») και των παιδιών ήταν ο παγκοσμίου φήμης γλύπτης Νίκος Φλώρος.

IMG 20230529 1138171

Τα παιδιά των υποδέχθηκαν με μεγάλη χαρά, έχοντας προετοιμαστεί με ουσιαστικές ερωτήσεις που αφορούσαν την ζωή του και την τέχνη του.

IMG 20230529 1021101

Πιο συγκεκριμένα έδωσε απαντήσεις σχετικά με το πότε αποφάσισε να ασχοληθεί με την τέχνη του, την Μαρία Κάλλας, τα ταξίδια του ανά τον κόσμο, για τους ανθρώπους που τον πίστεψαν και τον στηρίζουν μέχρι και σήμερα, τα εργαλεία που χρησιμοποιεί όλα τα χρόνια αλλά ποιο αγαπημένο του πρόσωπο του τα είχε χαρίσει, το όνειρό του για την δημιουργία ενός πολιτιστικού χώρου όπου θα κοσμούν όλα τα ‘έργα τέχνης του, για να μπορεί ο κόσμος να τα δει και από κοντά καθώς και άλλα ενδιαφέροντα θέματα.

IMG 20230606 1612261

Μεγάλη ήταν η έκπληξή του όταν ο Παναγιώτης Βαλασόπουλος του πρόσφερε ένα έργο τέχνης δια χειρός των παιδιών, το οποίο τον συγκίνησε διότι ήταν αντιγραφή του δικού του πρώτου έργου τέχνης που είχε φτιάξει όταν ήταν και από  μικρό παιδί.

IMG 20230529 1142211

Αξίζει να σημειωθεί η σημαντική στήριξη των εκπαιδευτικών του παιδικού σταθμού σε όλη την διάρκεια της προετοιμασίας των παιδιών αλλά και κατά την υλοποίηση της συνέντευξης.

 

Δείτε παρακάτω το βίντεο:

 

 

2 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 07 Ιουνίου 2023 14:08 Σύνδεσμος σχολίου

    Λυπάμαι που θα στο χαλάσω, αλλά δεν είναι αυτή η δουλειά του...

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 07 Ιουνίου 2023 11:02 Σύνδεσμος σχολίου

    από παραλίγο βουλευτής διευθυντής στο νηπιαγωγείο δε βαριέσαι ο μισθός να πέφτει ,αφού βολευτήκαμε είμαστε ποιο άνετοι να το παίζουμε παράγοντες

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...