Εγκαίνια πολιτιστικού κέντρου στην Χωτούσσα | Τζιούμης: «Στηρίζουμε έργα που δίνουν ζωντάνια στα χωριά μας»
Τα εγκαίνια του πολιτιστικού κέντρου (παλιό δημοτικό σχολείο) και του περιβάλλοντα χώρου πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (24/6/2023) στη Χωτούσσα του Δήμου Τρίπολης.
Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Τρίπολη κ. Κώστας Τζιούμης σημείωσε: «Έχει γίνει ένας καλαίσθητος χώρος. Είναι ένα έργο που έγινε με την προσωπική δουλειά που έκαναν οι κάτοικοι του χωριού, με την οικονομική συνεισφορά επιχειρηματιών από την περιοχή, συλλόγων, κατοίκων και ανθρώπων που κατάγονται από το χωριό, καθώς και με τη βοήθεια του δήμου Τρίπολης.
Αυτό το έργο θα δώσει ζωή τις καλοκαιρινές ημέρες στο χωριό. Όλα τα χωριά ερημώνουν δυστυχώς και τέτοιες παρεμβάσεις πρέπει να δίνουν στους ανθρώπους που έχουν καταγωγή από τα χωριά μας να μπορούν να τα επισκέπτονται, τα μικρά παιδιά να γνωρίζουν τα μέρη των παππούδων και των πατεράδων μας.
Από την πλευρά του Δήμου στηρίξαμε αυτή την προσπάθεια.»
Ο Πρόεδρος του χωριού κ. Παναγιώτης Νταγιάντης ευχαρίστησε τον Δήμο Τρίπολης για τη συνδρομή του στο έργο αυτό.
Παρών ήταν και ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Χρήστος Λαμπρόπουλος ο οποίος μίλησε για τη σημασία του έργου.
Σχετικά Άρθρα
- Το ημερολόγιο εκδηλώσεων στην Αρκαδία (ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ)
- Επιτέλους, ένα - ένα υλοποιούνται έργα ασφάλειας, πυρασφάλειας και υγιεινής στη Βυτίνα!
- Ολοένα και μεγαλώνει η παροικία των Αστεριανών στην Ευρώπη!
- Ποδηλατικός Όμιλος Τρίπολης | Αναχώρηση για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πίστας!
- Γιορτάζει το ξωκλήσι της Αγίας Παρασκευής στα Κάτω Δολιανά - Πρώτη χρονιά χωρίς τον αείμνηστο Ηλία Κατσιαβό (εικόνες)
3 σχόλια
-
Το επόμενο στη Σιλιμνα με τους 3 κατοίκους. Τι απίθανοι είσαστε ρε.
-
Μεγάλο έργο!!!!! σαν να λέμε η εκτροπή του Αχελώου! Τελείωνε ρε Τζιούμη με την πλατεία και με την βρωμιά που έχεις αφήσει εκεί. Και κοίτα μην πέσει κάνα άλλο δένδρο.
-
Τι να πει κανείς η υποκρισία περισσεύει! Δυο μπετονιέρες ρίξανε οι άνθρωποι και λίγο αμμοχάλικο και το κάνανε παγκόσμια είδιηση. Έρχεται ο Οκτώβριος!






